Já jak nebyla registrovaná vůbec tak mi nešlo nic, ale co, tuhle stránku jsem nově uložila nechala přihlášení at to nemusím pořád hledat. Smajlíky v kachařce nevím, tedy teď si nevybavuje, na nějaké ty doporučení moc nekoukej, co se týče ryb a sýrů, ono jak to není česká spisovatelka tak v té zemi to mají prostě jinak. Jinak lososa úplně v pohodě dávej i tunáka toho já tedy dávám v plechovc, Seb ochutnal už i pražmu královskou a ještě něco, nedávat jen mořské plody zatím apod. ono ne že by se jim něco stalo ale alergie spíš.To samé u sýrů, v téhe knížce tuším se hodně uvádí čedar, parmazan a ještě něco a v další co mám tohle uvádějí třeba až od 2 let, cedar je totiž nejtučnější a naopak doporučují parmazan, mozzarelu… ale čedar je super tavitelný sýr tak ho používám když dělám sýrovou omáčku, ty knížky od ní se dost doplnují ta kniha na těstoviny je fakt rodiná od malých pro dospělácké, ale uvidíš zakoukej se do této a později si můžeš přikoupit, když chcete druhé mimčo doma se to neztratí 🙂