Já bych taky klidně chodila do práce,ale nemít tuhle co jsem dělala-tahat mlíka,tuky a palety.
Já vařila normálně.Nejdříve jsem kupovala vodu a v ní to vařila a když už byla větší tak z té co nám teče z vodovodu.Taky máme dost tvrdou vodu.Teď máme městskou a to je stejná jako kupovaná v láhvích,ale i tak varem se zničí plno bakterii a tvrdost nevadí-vždyť i na konvici se ti na spirále usazuje kámen a do vody to nejde.Ještě by bylo dobrý si tu vodu převařit 2x.A stejně v té vodě co jsem vařila jídlo tak jsem to rozmixovala a zředilo se to,jinak parní hrnec by se hodil zelenina v tom vypadá lím,ale až pro to větší batole když už dlabe kousky,že si vezme třeba brokolici do ruky,ale já ho neměla.Leda,že by nějaká bohatá tetička nevěděla co koupit k narozeninám či k vánocům.Když si to tak vemete,dříve se používali obyčejný věci a lidi byli zdraví jak řípa a v dnešní době se všechno vyváří,dělá v páře,dezinfikuje a já nevím co ještě a je plno alergiků atd.