Radunko, vypadá, že se povedlo. Strašně pěkně to voní a chutná. Přítel ještě není doma, tak hlavní ochutnávač bude on, ale myslím, že bude spokojený. Nějak jsem se rozjela, málem se mi to nevešlo do hrnce. Je to docela časově náročné, asi 30min příprava (naplnění, zamotání), tak 10min dávání do hnce (zatáhnutí masa na pánvi + cibulka pod maso) a pak se to dělá skoro 2-3h, prostě dokud nezměkne maso. Omajda se vyrobí zároveň…. podlíváním vývarem, poprašováním moukou a potíráním masa hořčicí. Teda takhle to dělá moje mamča 🙂 Jestli chcete, tak přijedte, mám toho tady plný hrnec 🙂
O sladkém mi nemluv. Není den, abych neměla něco sladkého a pokud možno v dostatečném množství (přítel mi chodí pro sladké merunkové kapsy z listového těsta). Pokud nemám, tak pořád chodím po bytě a koukám, co bych smlsla. To pak jdu uvařit ovocný čaj, kakao … prostě něco sladkého. Jo a moje mamka mi sladké přistrkuje .. prý jsem moc hubená .. mám mín než před těhu a jí se to nelíbí, že prý mě to děcko sežere.