Leni, Maxík děkuje za přání, tady se Maxima slaví 14. 4., tak může slavit dvakrát.
Já také vařím z toho, co zrovna doma je. Jednou do týdne žloutek, jinak kuřecí nebo telecí a pak brambor, někdy rýže, a k tomu mrkev, cuketa, brokolice, zelené fazolky, dýně… Zatím mu chutnalo úplně všechno a jí jak domácí, tak kupovanou… vím, že se to může každým dnem změnit, tak si to užívám 🙂 Nedávno dostal i masozeleninu od 6m bez kousků a jedl stejně jako tu s kouskami. Včera měl Boloňské špagety (z koření je tam sůl, oregano, bazalka, tymián), snědl to celé, jako by ani nezaregistroval to koření. Dnes bude mít zase domácí. Ty kupované jsou fajn, když se vracíme pozdě, ale chci víc vařit domácí. Přidáváte už nějaké koření? Já nic a Maxík to jí dobře. Když před pár dny manžel dojídal velkou porci kuřecí-brambor-brokolice, tak si pochvaloval jak je to dobré a shodli jsme se, že tomu žádné koření nechybí.
Ty bačkůrky a sandálky jsem také nakupovala v malých obchodech zaměřených na kvalitní české botičky (se žirafou). Ty internetové odkazy, co jsem dávala, byly na výrobce a jen kvůli představě. Bačkůrky na přezku si nemůžu vynachválit, o tkaničkách bych ani neuvažovala, to by je Max jen cucal a tahal. Maxík je v těch bačkůrkách tak roztomilý, dávám mu je i na ven, stejně nechodí, ale na tříkolce je lepší, když má něco na nožičkách.
Mažete děti opalovacím krémem, když chodíte ven? Já teda nemažu (ale mám doma krém UV 30) a snažím se chodit ven dopoledne mezi 9-10h a pak od 16h, ale včera jsme byli na tříkolce od 16 do 17.30 a Maxíček má zase o trošičku opálenější obličej, posledních pár dní je tu opravdu hezky (kolem 25st ve stínu i v šest večer) a ještě to má pár dní vydržet.