Aha, tak to jsem nepochopila, já myslela, že to děláš v takovém tom sekáčku … nádobka se sekáčkem (např. na cibuli) jak moje mamka … tam nám to vychází hodně hrubé.
Já maso miixuju zvlášt …. jemná kaše se dá tím mým udělat, když se to dá na nejvyšší obrátky + přidá trocha vývaru nebo malinko zeleniny. Zeleninu mixuju zvlášt právě na menší obrátky a zůstavají tak kousky a pak vmíchávám namixované masíko jen lžící, je to pak víc nadýchané….
Dávky přesné nemám, ptala jsem se doktorky jen na maso a rýži a to už jsem tu psala. Rýže v suchém stavu 1 polévková lžíce (uvařenou jsem ji nevážila) a masíka cca 1 lžíce už uvařeného namixovaného. Zeleninu dávám přiměřeně, spíš jak chci, aby to chutnalo … brokolice třeba malé moc nejede, tak jí dávám mín a tak + občas koukám do těch receptů, cos mi poslala :).