Misho, přílohu zatím dávám jen brambory a rýži. Rýži dávám s označením parboloid (já značku Lagris), dočetla jsem se, že je prý vhodná. Na 1 porci mám dávat 1 polévkovou lžíci rýže (v nevařeném stavu). Ted už jí jen hodně uvařím do měkka a ani nemixuju. Jinak se dají koupit i biorýže, ale to nemám. Těstoviny bezvaječné, sousedům se osvědčila těstovinová rýže, kvůli velikosti, značku nevím, zatím jsem to neřešila, jak to nemáme dávat. No, a jako přílohu beru občas i ty vločky nebo krupici (taky tak 1 polévkovou lžíci … namočit předem, pak to vařím ve vývaru z masa nebo zeleniny). Časem jsou i další možnosti .. kuskus, jáhly, pohanka, červená čočka.
Masa prý má být cca 1 polévková lžíce rozmixovaného na 1 porci … mě to vychází tak ze 30g syrového masa. Ale u nás masové příliš nejely, tak jsem začínala na mín. Ono je to tím masem takové jakoby trochu hořké.