Vcelko mě od malička táta vychovával na konzervě slovácká klobása s bílou fazolí a nemá chybu a někdy do doho dám i trochu křenu,ale já je klidně budu jíst,ale ty následky.A radši mám tu bílou ,ale hlavně né v tomatě,brrr. Jo a jednou jsem v pořadu sama doma slyšela,že je lepší ta červená loupaná čočka je lepší nenadýmá-je zbavená té šlupky a ta právě nadýmá.
A co jí rodiče tak to není problém i pro to dítě.Říká se že dítěti to určité jídlo musíš nabídnout až 10x než se zjistí jesti ho bude jíst či ne.
Jo a co říkáte na podávání pribináčka,lipánka,bobíka tvaroháčka(zkrátka vše co je z tvarohu)?Mě před 10lety říkala dr,že tohle by děti neměli do jednoho roku a moji kolegyně je dávala až od 2let-její máma dělá na dětským a říkala,že kolik museli přijmout dětí na oddělení pro strašný průjem a tím pádem pro dehydrataci,že to není řes mléčný kysání.Dal jsem ho tenkráte jednou a holka se mi tak ses….,že jsem musela na pohotovost,takže ho dávat nebudu.Jednou v rádiu(máma poslouchá ČR)tak říkali,že ikdyž se dá tvaroh do mrazáku tak u něho není zastaven proces zrání,u ostatních potravin jo.