RE: těhulky halooo

11.12.2010 (14:07) #851373 t teofilieRegistrovaný uživatel Ahojky! Všem díky za popsání poslíčků a kontrakcí, potřebovala jsem vědět, co mě čeká, abych ten porod vůbec poznala 😛 Ale na ty bolesti se tedy vůbec netěším!!! Lajnis, díky za uklidnění co se týká štítné a toho, že to zdědí malá po mně se taky tak trochu bojím. […]

#851373
t teofilie
Registrovaný uživatel

Ahojky!

Všem díky za popsání poslíčků a kontrakcí, potřebovala jsem vědět, co mě čeká, abych ten porod vůbec poznala 😛 Ale na ty bolesti se tedy vůbec netěším!!!

Lajnis, díky za uklidnění co se týká štítné a toho, že to zdědí malá po mně se taky tak trochu bojím. No, snad to bude dobrý!!

Anetko, já ti o porodu nic neřeknu, nezažila jsem ho. Ale ten kruh moje mamka měla a moc jí pomohl! Ale je to spíš pro ty, které jsou fakt hodně potrhané…S tím omdléváním nevím, ale moje kamarádka mezi kontrakcema zvracela +o( A pití s sebou chci, protože budu mít vysušený rty, což nenávidím! A vem si tyčku na rty, nějakej mastnej balzám, to je taky dobrý!

Jíťo, díky, skvěle popsané Jen doufám, že si na to vzpomenu až to budu potřebovat! 🙂

Marci, ty brďo, ty nám fakt za chvíli porodíš! Ty se toho Gabríska nemůžeš dočkat, co? 😀

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist