RE: těhulky halooo

4.12.2010 (16:33) #850794 r RadkaRegistrovaný uživatel Lily určitě, půjdu už ležet. Nemá smysl nic odkládat. Ale těch devět měsíců jsi přehnala:) . Půjdou ven dřív o 5-6 týdnů:) . Moc děkuju za to jak na nás myslíš, je to strašně fajn vás všechny tady mít. Katuš to je teda pech co v poslední době máte […]

#850794
r Radka
Registrovaný uživatel

Lily určitě, půjdu už ležet. Nemá smysl nic odkládat. Ale těch devět měsíců jsi přehnala:) . Půjdou ven dřív o 5-6 týdnů:) . Moc děkuju za to jak na nás myslíš, je to strašně fajn vás všechny tady mít.

Katuš to je teda pech co v poslední době máte za smůlu, no ono se to štěstí musí nejspíš něčím vyrovnat:D 🙂 . Hlavně ať není v domě nějaký celkový problém s elektrikou, vždyť víš jak jsme se bavili o těch novostavbách, jak je to honem honem stavěné. Tak držím pěsti ať to všechno opravíte a večírek si užijte, ti teda povim že v poslední době chodíš jen po pařbách:D !!

Jituš moc děkuju za krásný příspěvek, udělal mi velkou radost:) ! A moc gratuluju k tak skvělým výsledkům na screeningu, já si taky moc dobře pamatuju jak to bylo krásné když byli kluci takhle malincí, ještě menší vlastně než je teď tvůj drobek a už mávali a jeden dokonce škytal už tehdy a bylo to strašlivě krásné:D . Byli jste v Prediku?

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist