RE: těhulky halooo

3.12.2010 (19:55) #850737 m MarmlaRegistrovaný uživatel Ivko, je super, že už jste tak sehraný a že jste spokojený s kočárkemHolky já minulí týden na poradně měla CS0, ale krátkej čípek, což mi řekl doktor. Pokud vydržíme do pátku, tak asi na poradně bude čumět:D Hlavně mám zprávu, že bolení břicha na které si stěžuji není […]

#850737
m Marmla
Registrovaný uživatel

Ivko, je super, že už jste tak sehraný a že jste spokojený s kočárkem
Holky já minulí týden na poradně měla CS0, ale krátkej čípek, což mi řekl doktor. Pokud vydržíme do pátku, tak asi na poradně bude čumět:D Hlavně mám zprávu, že bolení břicha na které si stěžuji není normální, to asi bude doktor nadšenej.
Holky já Vás tak průběžně dočítám, normálka skoro pořád spim, se sama sobě musím smát, no ale zítra to bude veselé, se těším na toho mikuláše, pak kluci budou péct rohlíčky, to táta slíbil klukům a musíme k babi měla včera narozky, tak na zdvořilostní návštěvu.
Táta volal že má plnou nádrž, abych neměla strach, že nedojedem. Dokonce se Luky ptal jestli by mohl do porodnice se jet podívat taky až se malej narodí, no přeci ho o to nepřipravím, budou od sebe téměř 20 let.
Holky je krásný jak píšete, že ty broučky v bříškách milujete a to počkejte až budou na světě.
Lily super nápad s bábovkou, dlouho jsem jí nepekla.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist