Katuš já se můžu utlouct po tomhle – koupíš sušené švestky, čisté bílé loupené mandle, angl. slaninu na plátky a hořčici. Je to strašně jednoduché a výborné. Mandli nacpeš do té sušené švestky, a zamotáš do slaniny potřené horčicí. Ta hořčice tam udělá hodně:) . Tak ji nevynechat! Někdy bohatě stačí půlka z toho plátku slaniny, někdy jsou hodně dlouhé. A pak ještě je dobré, když jsou ty švestky naložené ve slivovici. Pár dní předem, nebo aspoň jeden den. Já dělám jeden tác s a druhý bez slivovice. Pak to jen propíchneš párátkem ať se to nerozmotá a večer sleduješ jak se tác vyprazdňbuje:'( .
A další věc co často s Pavlem chystáme jsou jednohubky – na kolečko rohlíku česnekovou pomazánku a na ni rozkrojená bobule vína. Za pár minut hotové a nemá to chybu.