RE: těhulky halooo

4.11.2010 (16:47) #849227 r RadkaRegistrovaný uživatel Ahoj holky:) .Lajnis košilky fakt nádherné. Na vás určitě:D , já už bych potrhala švy při oblíkání:D ! Marci nestraš:S !! Tihle dva pokladi a stačí. Jsem na tom asi jako Anette a těhu si zrovna dvakrát neužívám. Už chci mít po porodu:) . Ale samozřejmě „nikdy“ neříkám:) . […]

#849227
r Radka
Registrovaný uživatel

Ahoj holky:) .
Lajnis košilky fakt nádherné. Na vás určitě:D , já už bych potrhala švy při oblíkání:D !

Marci nestraš:S !! Tihle dva pokladi a stačí. Jsem na tom asi jako Anette a těhu si zrovna dvakrát neužívám. Už chci mít po porodu:) . Ale samozřejmě „nikdy“ neříkám:) .

Anette to by se nemohly rodit dvojčátka kluk holka:) , bude to kluk jak buk, uvidíš:D . Nějaký čínský kalendář, psmtě, tss.. Jsou tam beztak dva kluci, protože já měla taky dvě čárky na testu:D !

Bloncka, Anette, je nádherný pocit když se ženská líbí:D !! Já teda pořád věřím, že se dostanu do té samé postavy co před otěhotněním. Už kvůli všem těm hadříkům co mám. Teď si to užívám aspoň v autě:D 😀 , tam není bříšeno vidět, a v koloně s protijedoucíma to stále funguje:D 🙂 . Akorát se pak sama sobě děsně směju, když se podívám dolů k volantu a tam se na mě směje to panděro krásné. Jinak taky absolutně nepotřebuju podvádět, ani takové myšlenky nemám. Myslím, že je to jen o tom utužování si zdravého sebevědomí.

Bloncka a nezapomeň fotit!! Jsem natěšená na ten váš domeček, vždyť víš8-| !!!! Pak to zase šoupni na rajče. Každý jeden krok, ať můžeme odborně komentovat:D .

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist