RE: těhulky halooo

4.11.2010 (17:04) #849228 r RadkaRegistrovaný uživatel Katuš máš pravdu, že nejzajímavější chlapi jsou ti, co zaujmou až napodruhé, ne-li napotřetí. To bych mohla vykládat jak jsme se poznali s Pavlem:S 😀 !! Mazec. Žádná romantika! Jinak ti závidím, že máš na ten úklid energii. Já i když se cítím dobře a taky bych chtěla uklidit, […]

#849228
r Radka
Registrovaný uživatel

Katuš máš pravdu, že nejzajímavější chlapi jsou ti, co zaujmou až napodruhé, ne-li napotřetí. To bych mohla vykládat jak jsme se poznali s Pavlem:S 😀 !! Mazec. Žádná romantika! Jinak ti závidím, že máš na ten úklid energii. Já i když se cítím dobře a taky bych chtěla uklidit, už jsem tak neohrabaná a malý špatný pohyb bolí, že to opravdu nejde. Holky buďte moc rády za vaše malé bříška.
Jinak v rizikovce vše úplně super, já už to těm doktorům ani nevěřím, protože se moc super necítím. Čípek stále 5 cm, přeměřila i kluky a říkala že jsou nádherní, že je jim u mě moc dobře. Tak to mě potěšilo. Často bývají dvojčátka menší, kluci jsou zatím stále o něco větší. Takže super. A jeden je hlavičkou, druhý naopak. Což je v mém případě ale jedno, protože císař je daný. Budeme sledovat ledvinu, už začíná být celkem utlačená. Ono to teď holky vypadá tak, že kluci by vydrželi dlouho u mě, ale kvůli ledvině se naplánuje porod na 35-36 týden. Ale myslím si, že i to je krásné.

Anette přesně jak píšeš, doktorům to natřeme:D . Akorát ti mí nebudou vzteklí, už teď mají zamluvené fotky kluků:) a děsně se na ně všichni těší. Do ikemu budeme jezdit i s nima, protože ti mí doktoři je tam milují už teď:D .

Ivi:D , já už čtu příspěvky od tebe s hrůzou v očích, jak ten váš malinký plače a kaká a plače a kaká a mě to čeká dvakrát:D 😀 , další příspěvek věnuj jen tomu jak je to úžasné a super a nádherné a jak spinká a spinká a spinká a je zlaťučký miláček. V takovém nějaké duchu, OK:D 🙂 ? A vyfoť nám tatínka s kočárkem, to musí bý pohled!

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist