RE: těhulky halooo

8.11.2010 (20:21) #849331 r RadkaRegistrovaný uživatel Holky moc děkuju za pochvalu, a jelikož patřila spíš tatinovi, tak jsem mu ji předala:) 😀 . Marci tak ty hormony se určitě ustálí, ne? Já naštěstí moc tyhle plačtivé stavy nezažívám, spíš na sobě pozoruju jak jsem se změnila co se týče zodpovědnosti. A celkově začínám přemýšlet úplně […]

#849331
r Radka
Registrovaný uživatel

Holky moc děkuju za pochvalu, a jelikož patřila spíš tatinovi, tak jsem mu ji předala:) 😀 .

Marci tak ty hormony se určitě ustálí, ne? Já naštěstí moc tyhle plačtivé stavy nezažívám, spíš na sobě pozoruju jak jsem se změnila co se týče zodpovědnosti. A celkově začínám přemýšlet úplně jinak o všem. Myslím, že až dítě je zkouškou dospělosti.

Veke:D , myslím že se to říká o novém bytě, ale taky jsem byla zvědavá co se mi bude zdát:D ! No to se podrž, měla jsem svůj vlastní gang a kradli jsme diamanty:D 😀 ! Já pak okradla ty své kumpány a byl se mnou už jen Seťa, měli jsme pytlík plný diamantů a utíkali jsme, až jsme dorazili k nějaké horské chatě a tam se ubytovali a pak jsem už vstávala:D , tak nevím jak jsme dopadli. Třeba se to splní, ale nevim nevim:) .
Jinak si Veke myslím, že i kdybysme měli jen jeden koutek pro ty naše kluky, i ten bude krásný:) . Jak je tam ta postýlka s prckem, co víc tam dávat:) .. A kolik cm máš čípek? A to mimčo je fakt veliké teda. Co?

Lajnis doporučuju:) , bohatě stačí. A kup do ní slabučkou žárovičku, bohatě stačí.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist