RE: těhulky halooo

8.11.2010 (20:46) #849332 e ElaRegistrovaný uživatel My máme ten měsíček doma taky. Má ho teda pesan v pokojíčku, kam ho zavíráme, když jdeme pryč. A fakt tam bohatě stačí slabá žárovka. Pak to teda už nebude Lojzíkův pokojíček, bude Kubíkův, ale asi jenom tak půl roku. Pak bysme se snad už mohli stěhovat do nového.Raduš, […]

#849332
e Ela
Registrovaný uživatel

My máme ten měsíček doma taky. Má ho teda pesan v pokojíčku, kam ho zavíráme, když jdeme pryč. A fakt tam bohatě stačí slabá žárovka. Pak to teda už nebude Lojzíkův pokojíček, bude Kubíkův, ale asi jenom tak půl roku. Pak bysme se snad už mohli stěhovat do nového.
Raduš, fakt dobrej sen 😀 . Ale na moje sny o tom, jak chováme 4 tyranosoury na zahradě, prostě nemáš 😛 . Tohle se mi zdálo celý první trimestr skoro každou noc.
Vám doktor říká jakej máte čípek? mě vždycky řekl, že čípek je v pořádku 🙁 . No on mi toho celkem moc neříká. Vždycky mě jen prohlídne, zeptá na otoky, jestli beru nějaký vitamíny, řekne mi kdy mám zase přijít a to je všechno. Jen sestra mi řekne kdy se mám objednat na jaký ultrazvuk.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist