RE: těhulky halooo

13.11.2010 (12:19) #849478 n nikolka11Registrovaný uživatel Krásné sobotní dopoledne holky, koukám, že dneska je tu dost mrtvo:( , ale zase aspoň stíhám číst:) .Marmlo-spadla na schodech a ještě myla okna?? Musíš opravdu dávat pozor. Přeci už jen se blížíme ke konci. Hlavně, že to dobře dopadlo. A péct cukroví? Já jsem to letos vzdala a […]

#849478
n nikolka11
Registrovaný uživatel

Krásné sobotní dopoledne holky,

koukám, že dneska je tu dost mrtvo:( , ale zase aspoň stíhám číst:) .
Marmlo-spadla na schodech a ještě myla okna?? Musíš opravdu dávat pozor. Přeci už jen se blížíme ke konci. Hlavně, že to dobře dopadlo. A péct cukroví? Já jsem to letos vzdala a domluvila se, že budeme péct s mamkou. Ale s dětma u toho musí být sranda:) . A taky super fotky-kluci jsou opravdu krásný a když vidím to Tvoje bříško…..nemám snad ani poloviční. Máš ho krásné.
Ivka- je opravdu krásné že už Šimonek takhle krásně spinká a ještě si užíváte super dlouhé procházky. Jak píšeš o tom kojení tak z toho mám docela strach, ale koukám, že postupem času se to zlepšuje, že to chce asi opravdu pevnou vůli.
Raduš-chudák taťka. Hlavně opravdu dávej pozor ať něco nechytneš, to by byla smůla. A taťkovi určo bude za dva tři dny lépe. Já mám bříško opravdu malinké, takže nebude moc co rozebírat, ale nafotím postýlky a věcičky. Ve čtvrtek určo po UTZ dáme vědět co a jak.
Lily-je fajn, že už je Ti lépe . Taky budu muset k doktorce. Vypadá to, že jsem taky chytla nějaký zánět 🙁 . Já to tvrdnutí neznám. Teda aspoň né tak často. Třeba jen 5krát denně.
Anete-tak koukám, že stím vařením v tom nejsem sama. Taky když má někdo přijít na oběd bojím se aby se to dalo jíst. Ale myslím, že to taky není to podstatné. Mrzí mě, že je Ti špatně. Uvidíš, že pak to přejde.
Tak jdu dovařit obídek. Páčko Vám i mimískům

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist