RE: těhulky halooo

15.11.2010 (10:34) #849520 n nikolka11Registrovaný uživatel Hojky holky, vypadá to, že tu máme dnes další krásný slunečný den. Dnes mám další kurz předporodní přípravy. Budeme cvičit dýchání k porodu.To bude ale srandy. Zjistila jsem, že totiž jako pejsek opravdu dýchat neumím 🙂 🙁 .Lily-no jo opravdu mám nahoře tolik. Než jsem otěhotněla měla jsem jen […]

#849520
n nikolka11
Registrovaný uživatel

Hojky holky,

vypadá to, že tu máme dnes další krásný slunečný den. Dnes mám další kurz předporodní přípravy. Budeme cvičit dýchání k porodu.To bude ale srandy. Zjistila jsem, že totiž jako pejsek opravdu dýchat neumím 🙂 🙁 .
Lily-no jo opravdu mám nahoře tolik. Než jsem otěhotněla měla jsem jen 43,5kg. A opravdu pořád jen jím-nějako mi to nedá. Jen kdyby to miminko přibralo taky. Jj Tvoje fotky jsem viděla, máš větší bříško než já, ale když se porovnáme s holkama tak jsme opravdu pozadu:D . Děkuji za radu ohledně košilek a podprsenek. Aspoň už jsem zase chytřejší. Už budeš prát? Já zatím vyprala jen plíny a přemýšlím kdy vyprat ten zbytek. POřád mám pocit, že je ještě dost času.
Raduš-tak jsi mě nakazila, že jsme včera s přítelem taky řešili co dáme mimču na sebe a i my měli doma veselo:D . Přítel taky říkal, že se nám mimčo ztratí i ve vajíčku když tak málo roste. Ale že by taky rád, kdyby mi ty tvary zůstaly:) . no a ten alkohol………..? Ani pořádně nevím kde se tu bere:D Jen nevím kam ho za chvilku budeme dávat. Potřebovali by jsme sním trochu pomoct 🙂 . Moc ho tu nikdo nepije. Já na to nejsem skoro vůbec a přítel radši vínko.
Ivka-tak to se pak můžeme sejít všichni tady, aspoň nám stím alkoholem bude mít kdo pomoct 😀 . Koukám, že vy opravdu máte rádi procházky, ale km?? To bych si asi pak musela vyměnit nohy:D . Ale Šimonek je asi opravdu hodné miminko podle toho co píšeš. Jej a nechcete ty vánoce vyřešit i za mě???:)
Marmla-díky. A jak bříško?? Ještě tvrdne?? A kdy že máš vlastně termín???

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist