RE: těhulky halooo

17.11.2010 (16:02) #849679 v VekeRegistrovaný uživatel jééé Ivi, tvůj příspěvek mne zase dostal, opět mi tečou slzičky šěstí a mám úsměv na tváři, že to topadlo tak skvěle. Přitom to vypadalo že je Šimonek spokojenej ale teď jak píšeš, to máte doma klubíčko štěstí. Moc vám přeju aby už jste to měli opravdu vpořádku.Holky, jak […]

#849679
v Veke
Registrovaný uživatel

jééé Ivi, tvůj příspěvek mne zase dostal, opět mi tečou slzičky šěstí a mám úsměv na tváři, že to topadlo tak skvěle. Přitom to vypadalo že je Šimonek spokojenej ale teď jak píšeš, to máte doma klubíčko štěstí. Moc vám přeju aby už jste to měli opravdu vpořádku.
Holky, jak tu píšete o pohybech že se nemůžete vyspat, zrovna včera ráno jsem se vzbudila asi ve 4h a přemýšlela nad tím že pohyby moc necítím, a to jem jednu dobu cítila také pěkné kopance. No, nebudu nat tím moc přemýšlet, v pondělí jdu do poradny, tak snad bude vše vpořádku.
Bloncka – tak to budete mít taky barák jako k…a, když tam budete mít ještě podkroví. Oni budou mít jen přízemí. No a máš to pěkně naplánované. Budu držet palce aby to vyšlo jak si přeješ, jo a gratuluju k tak dobré firmě, to se jen tak nevidí, kde jste k ní vlastně přišli?
Holky, začínám mít ponorku na přítele. I když je od rána do večera v práci, tak mne dokáže vytočit – hned po ránu. Začíná mne buzerovat že když jsem celý dny doma tak tam jsou pavučiny, jídlo je z mrazáku a proč není uvařené čerstvé, na nákupy to ho taky nenapadne. No a na malý ještě taky nepřispěl korunou, že brý vše co jsem nakoupila tak jsou zbytečnosti. Začínám stále myslet na jeho matku, ona taky nemá zájem o to jak se cítím a že by nám něco koupila? Ještě že mám svoji mamču a ta mi vše vynahradí.
Omlouvám se že si tady tak vylívám srdíčko, ale když si za celý den nemám s kým pokecat, tak si jen tak píšu sem. inak mi taky říkal to co některým, proč to sem píšu. Ale myslím že ta diskuze není tak veřejná jako FB, tam bych to nikdy nenapsala.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist