RE: těhulky halooo

29.11.2010 (14:18) #850390 k katusRegistrovaný uživatel Anette – já si říkám, že to Podolí dělám i pro miminko – kdyby se u poraodu vyskytly komplikace tak si s tím snad poradí jako jinde ne a kdyby byl problém tam tam mají prý enjelepší neonatlogické centrum v republice.Lily – konečně jsme se taky na potřetí a […]

#850390
k katus
Registrovaný uživatel

Anette – já si říkám, že to Podolí dělám i pro miminko – kdyby se u poraodu vyskytly komplikace tak si s tím snad poradí jako jinde ne a kdyby byl problém tam tam mají prý enjelepší neonatlogické centrum v republice.
Lily – konečně jsme se taky na potřetí a na třetí číslo dovolala – jdu 17. prosince, ovšem s tím, že se ještě neví jestli tam ten doktor bude tak mě možná šoupnou jinam, já z nich padnu….. No ale snad to bude dobré apson ted porod, pak se o nás asi nikdo moc starat nebude, to má anette pravdu, já s tím už tak trochu počítám.

Bloncka – taky jsme je sháněla dlouho ty holinky, ale ted jsem parádnice 😀 Jdu je nazout a hurá s pejsme do sněhu, tady je 30 cm!!!! nebýt těhotná už jdu na běžky. Jo a v Hradci bude ještě hůř, včera jsme tam byla a bylo tam ž 20 cm aješstli dnes ještě nasněžilo…. Buď opatrná!

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist