RE: těhulky halooo

29.11.2010 (13:18) #850376 r RadkaRegistrovaný uživatel Ahoj holky:D !!V první řadě mi spadl obrovský kámen ze srdce, protože se nám ozvala Nikolka a jsou v pořádku, což je hlavní:D <:o) !! A mám z toho opravdu obrovskou radost. Měla jsem strach že se stalo něco zlého. Tohle je dobré, včas na všechno přišli a drobček […]

#850376
r Radka
Registrovaný uživatel

Ahoj holky:D !!
V první řadě mi spadl obrovský kámen ze srdce, protože se nám ozvala Nikolka a jsou v pořádku, což je hlavní:D <:o) !! A mám z toho opravdu obrovskou radost. Měla jsem strach že se stalo něco zlého. Tohle je dobré, včas na všechno přišli a drobček je hezky v bříšku:) . Niki moc moc na vás pořád myslíme a je škoda že jsi nedala telefon:'( ..

Holky, jsem moc ráda že se vám náš článeček líbil:) ! Dnes je mi líto že jsme ještě týden nepočkali, protože dělat ty fotky dnes – byly by pohádkové:D , máme tady překrásně, všude je bílo, už jsem i ty okna vyzdobila když jste mě tak hezky nakoply. Napuchlá jsem sice o týden víc, ale zase si říkám no a co! To jsem teď prostě já, mám tři brady a pytle pod očima:D 🙂 . Co by za ty pytle některé holky daly, ne? Dokázaly jsme to všechny co jsme tady, blížíme se do konce, a je to moc krásné. Všechno to za to stálo:) !

Katuš určitě bych sms hned napsala. Já teď mám problémy s tím pc, ale už sedím u druhého a píšu. Musím říct, že se cítím o dost líp. Ledvina se snaží co může, proto si myslím že jsem i tak nateklá, ale v rámci možnotí to zvládá. Nikam už nejezdím, opravdu jsem doma, auto je zamklé a fňuká v koutě a je to ok.

Bloncka SUPER! To je paráda vidět jak se ti to hezky realizuje:D , hlavně buď na sebe opatrná. Škoda že jsou fotky rozmazané a nejsi tam moc vidět:D .

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist