RE: těhulky halooo

20.11.2010 (18:03) #849900 r RadkaRegistrovaný uživatel Junebug každý jeden den navíc je super, takže to ocením určitě. Jen to pro mě bude náročné už ne jen fyzicky, ale i psychicky. Jsem zvyklá být každý den někde venku, tak dlouhou dobu v nemocnici ponesu těžce. Snad to oddálím co nejvíc. Anette vy nevíte kam s penězma, […]

#849900
r Radka
Registrovaný uživatel

Junebug každý jeden den navíc je super, takže to ocením určitě. Jen to pro mě bude náročné už ne jen fyzicky, ale i psychicky. Jsem zvyklá být každý den někde venku, tak dlouhou dobu v nemocnici ponesu těžce. Snad to oddálím co nejvíc.

Anette vy nevíte kam s penězma, co:D ? To já se teď snažím ušetřit na čem jen to jde. Dnes jsem si sice objednala kosmetiku na kterou jsem zvyklá a je trochu dražší, ale je to taky jediná věc co jsem si po dlouhé době dopřála:'( 😀 ! Ale jo, když prachy jsou, tak ať se točí:D 🙂 .

Marci myslím že Motejlka se na to ptala. Ohledně těch fusaků. A je pravda, že Emitex dělá ten stejný, i s nádstavcem. A určitě bych Emitex neodsuzovala, podle mě je to kvalitní značka. Mám od nich i dvě klasické bílé zavinovačky. A to víš že se těším:D 🙂 , hlavně ale spíš na tu dobu kdy už se to tak nějak spolu naučíme:) . Dnes jsem si psala s jednou mamkou od dvojčat, dohromady má čtyři děti, psala jsem jí o tom buzení a celá se vyděsila. Psala mi že nikdy nesmím budit. Když se mi probudí jeden, tak toho druhého jen opatrně vzít a taky přiložit. Jen třeba pohladit, že zbytek zvládne. No uvidíme, bude to nááročné. Ale věřím že budeme dobří parťáci a společně to dáme:D .

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist