RE: těhulky halooo

21.11.2010 (12:44) #849952 r RadkaRegistrovaný uživatel Ahoj holky, krásnou neděli, u nás je sluníčko:) . Ivi já už musela jít zalehnout, byla jsem večer tak vyčerpaná, že jsem myslela že tu chodbu do ložnice nepřejdu. Taky doufám, že bude vyšetření ok, no uvidíme. Určitě dám vědět. Teď je dobře. Katie díky, no je to zvláštní, […]

#849952
r Radka
Registrovaný uživatel

Ahoj holky, krásnou neděli, u nás je sluníčko:) .

Ivi já už musela jít zalehnout, byla jsem večer tak vyčerpaná, že jsem myslela že tu chodbu do ložnice nepřejdu. Taky doufám, že bude vyšetření ok, no uvidíme. Určitě dám vědět. Teď je dobře.

Katie díky, no je to zvláštní, ale záda ani nohy mě nebolí. To si nestěžuju:D !! Ale pěšky toho už moc nenachodím, už mi nastává doba ležení. Ani obchod už nejspíš nedám. Přišlo to strašně rychle, během tohoto týdne, a fakt už nemůžu. Nechceš dát nové fotky? Ať vám můžu pochválit vaše malinké bříška:) .

Anette zastřelit:D 😀 ! No někde se něco zkratlo, ne:D ? Náš tatin má spoustu jiných chyb zase samozřejmě, ale tohle by nikdy neudělal. Asi ví, že by si to musel sám potom uklidit a vydrhnout. To takhle kdyby ten koberec byl hnědý, nebo žlutý:P , to by se to dalo ještě pochopit:D 😀 .. Sranda:)

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist