RE: těhulky halooo

23.11.2010 (11:58) #850154 m MarmlaRegistrovaný uživatel Katko, kalhoty? No tak to by mně šlehlo, tak jsem ráda, že to odnesl jen ten zip:D Holky já si nemyslím, že nejste pro patrnery atraktivní, spíše si myslím, že se bojí, že by mohli miminku ublížit, chtělo by se jich na to zeptat. Je pravda, že teď už […]

#850154
m Marmla
Registrovaný uživatel

Katko, kalhoty? No tak to by mně šlehlo, tak jsem ráda, že to odnesl jen ten zip:D
Holky já si nemyslím, že nejste pro patrnery atraktivní, spíše si myslím, že se bojí, že by mohli miminku ublížit, chtělo by se jich na to zeptat. Je pravda, že teď už je většinu z nás dost nemotorná a břicho překáží, ale chlap si to dokáže krásně užívat, navíc většinou jsou ženský víc vzrušivé. Četla jsem názor nějakého muže, který nespal s partnerkou, protože mu vadilo, že ho miminko slyší, je to divný, ale ty děti si to nepamatujou a navíc cítí když je maminka v pohodě. Jen se zeptejte proč to tak doma máte. Například my s Martinem sexu u kluků holdovali denně a i několikrát, mně to bavilo a měla jsem tu potřebu, teď tu potřebu takovou nemám, ale ráda se nechám opečovávat. Navíc se domnívám, že miminku to prospívá taky.
Katko kdyby jsi neměla čípek, nabo jsi se otvírala doktorka by Ti to zdělila, byl by to v tomto týdnu problém. Já se na čípek minule zeptala protože to tu holky řešili, jinak mi řekne jestli je zavřený.
Katko já si taky myslím, že se malej zavrtává víc a víc do porodních cest a jak roste tak to mi asi něco utlačuje a proto mně to bolí.
Holky já z okna koukám do dálky na louku a les a musím vám říct, že je to jak v pohádce:)

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist