Lenko, ten opečený banán je strašně dobrý !!! Zkus ho, málem jsem ho dceři snědla 😀 Pocitvě jsem to dělala na kozím másle, nesmíš ho tam nechat moc dlouho. V mléce je taky živočišný tuk, nebála bych se Ty banány Fořt doporučuje jen v téhle tepelné úpravě, jinak jsou špatně stravitelné a může po nich být zácpa (jsou vhodné při průjmu u dospělých).
Avokádo mi taky připadalo mimo, ale je fakt, že je v něm hodně správných tuků, malá ho milovala, jedla k večeři celé a nedělalo jí to nic Klidně to zkus. Ale po avokádu je zelená stolice, po mrkvi zase do oranžova, tak se nelekni.
Ale jako úplně první příkrm jsem dávala rýžovou kaši Hipp nemléčnou BIO (je to jen rýže) a rozdělávala jsem ji ve svém odstříkaném mléce. Dělala jsem ji řidší, malá ji dostávala do lahve.
Ale dělej to, jak to cítíš. Jako máma víš nejlíp, co je pro Sárinku správně Na mateřský instinkt věřím, mě ale říkal, dělej to podle Fořta 🙂 😀