RE: únor 2011

4.7.2012 (16:26) #867175 AnonymHost Děcko já je dělám takto – 250g měkkého tvarohu utřít s celým vejcem, přidat špetku soli, poté cca 200g hrubé mouky – vznikne vláčné těsto – jeli moc tuhé přidám pár lžic mléka. Zpracovat rukama na vále. vyjde cca na 15 knedlíků. Pokud budeš dělat víc a chceš zamrazit – určitě […]

#867175
Anonym
Host

Děcko já je dělám takto – 250g měkkého tvarohu utřít s celým vejcem, přidat špetku soli, poté cca 200g hrubé mouky – vznikne vláčné těsto – jeli moc tuhé přidám pár lžic mléka. Zpracovat rukama na vále. vyjde cca na 15 knedlíků. Pokud budeš dělat víc a chceš zamrazit – určitě neuvařené. doporučuju je naskládat na tácek aby se nedotýkali a dát zmrazit. Až opravdu zmrzlé (dělám druhý den) přendat do igeliťáku a nechat v mrazáku. Vaří se dokud nevyplavou. Nám tyto chutnají moc. Též se na ně chystám – jen ještě nevím zda meruňkové nebo borůvkové, ale spíš ty borůvkáče…

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist