Evi,
tak super,že už máte pračku :)) A jakou nakonec máte ? S horním nebo předním plněním?
Tak ten recept je:
Svíčková omáčka s hovězím masem a těstovinami
Věk: od 8 měsiců
Suroviny:
hovězí maso
mrkev, petržel (zhruba ve stejném poměru)
2 lžíce bílého jogurtu
1 lžíce drobných polévkových těstovin
voda
olej/máslo
Postup:
Omyté hovězí maso nakrájejte na malé kousky, osmahněte ho krátce na troše oleje nebo másla, podlijte vodou a nechte dusit. Mrkev a petržel oloupejte, omyjte a nastrouhejte na hrubším struhadle. Zeleninu přidejte k masu, dolijte vodu podle potřeby a vše uvařte do měkka. Mezitím uvařte do měkka těstoviny. Uvařené hovězí maso a zeleninu rozmixujte, propasírujte nebo rozmačkejte. Do připraveného pokrmu vmíchejte jogurt a uvařené těstoviny
Fakt to chutnalo a vypadalo jako svíčková, jen to není s kořením a solí,prostě pro prtě. Fakt mu to jelo,než mu asi došlo, že už nechce.
Jinak už si Aďa cpe kolínko pod sebe, tak snad to bude dělat stále, abychom se už dostali dále.
Ve středu jdu na to druhé rhb, přeci jen to máme blíže a pak mi tu paní doporučovala i ta DR. z neurologie,že prý je nejlepší. A rodiče Honzy nám to zaplatí.
Aďa zrovna hraje na kravír 😀 (klavír ve tvaru krávy))