Opékaný tempeh s bulgurem, čerstvým špenátem a smetanovou omáčkou Provamel

Recepty

Příprava 40 minut * Rozpis na 4 porce Ingredience: 300 g bulguru 250 g uzeného tempehu 1 malý pórek 4 (350 g) rajčata 200 g žampionů 1 červená paprika 100 g čerstvého špenátu 1 lžička mořské soli 1 lžička...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist