Těhule duben 2011

• Toto téma obsahuje celkem 3,945 odpovědí. Do diskuze (35 účastníků) se naposledy zapojil uživatel e Evík a poslední změna proběhla 10 let, 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,426. až 1,440. (z celkem 3,945)
  • Autor
    Anonym
    Host

Ahojky Maminky,

Jéééé to je krásných zpráv – Rybízku gratulka ke krásným výsledkům cukrovky … a teď už jen papat, papat a papat … Haňulko to byl zážitek, viď ??? … taky jsem z toho byla vypleskaná asi týden, je to nádherný pohled na Mimíska, jak si tam hoví a ještě v takovým formátu … gratulka k chlapečkovi :o))))) Hruštičko … též gratulka k Julince – nádherné jméno jste vybrali … též se mi moc líbí :o))))

Tak mi byly nakupovat včera v Olympii … na doporučení Rybízka jsem nakupovala v C&A … děkuji Ivetko – skvělý typ … akce 20% … nakupovala jsem jak šílená, nechali jsme tam 2000,- ale nádherné věcičky prďolácký jsme koupili … Natálka bude frajerka … vše jsem brala č. 68 :o))) pak jsem ještě objevila slevy v Babylandu … tam jsem koupila nádherný růžový manžestráčky … úžasné ve slevě z 550,- kč na 200,- Kč … což je pecka :o))) Tatínek koupil Natálce dadánka … takového toho plyšáčka na mazlení pro ty nejmenší + nějaké chrastíčka a další hračky … takže nákupní horečka nás vyšla dohromady na 5000,- kč se vším všudy. Konečně jsme si i pořídili krásný stromeček – smrček :o) tak dnes až mi uschne ubrus, tak ozdobíme :o) Pak jsme si dali v pizzerii obrovitánskou pizzu, tak jsem dlabala až jsem měla boule za ušima :o))) mňam … no a pak jsme se stavili u rodičů přítele na kávě a nakonec jsme tam ztvrdli do 22:30 hod :)))) takže Rybízku, měla jsi pravdu … zmohlo mě to – 3 hod v Olympii a pak návštěva :o) ale užili jsme si to všichni 3 :o)

Cuco: krémik ze slaka je super mňam – pěkná kalorická bombička … ale asi je nejlepší 🙂 já do něj občas vmíchávám nugetu – mňam :o)

Jinak cesty jsou tu šílenééééé – včera bych neřídila ani za zlaté prase … sněžilo tady až neskutečně – bílo všude, čtyřproudovka mi přišla jak polní cesta – a debilové – s prominutím ještě předjíždějí a jedou snad 150 km/h … strašný – docela jsem měla strach – občas ujíždila i prdel auta … tak jsem seděla zařezaná do sedadla a držela si bříško, ještě že je přítel hodně dobrý řidič – ještě by ostatní mohli mít rozum a mohli by jezdit opatrně !!!

Tak prozatím se mějte krásně a užívejte víkendu – pohodičku do bříšek … papa Šárka

Anonym
    Host
    v ve1runka
    Registrovaný uživatel

Holky,všimly jste si,že jsme asi „nejukecanější“ skupina? Ale já vás moc ráda čtu 🙂

Dneska to byl v práci docela záhul..byla jsem tam sama,co vyšetřuje,takže jsem si pěkně mákla,protože lidi se rozhodli,že na Vánoce chtějí všichni skvěle vidět a já jsem strhaná jako borůvka..už je toho na mě asi vážně moc.Celkem se zadýchávám a když mám několika lidem po sobě vykládat pořád to samé,tak jsem fakt hotová a nemůžu to udýchat 🙁 Je to prostě náročné…..
    A bude hůř…

Jinak na mě padla tak trochu depka…že nic nezvládám,že nejsemm na nic připravená,že nevím co bude jak to bude blablablabla…doufám,že to brzy přejde

r rybízek
    Registrovaný uživatel

No Veru1, já jsem se to snažila taky neřešit moc emotivně, páč psaná forma je vždycky více citlivá než když s někým mluvíš… V tom to FB blbý, ale jinak jsem ráda, že Vás těhulky mám tady i tam, byť jenom na psaní, a můžu s váma probírat různé věci.. 🙂 Taky jsem se s ní měla sejít, resp. měla dojet s holčičkou podobně starou jako je Karolínka na návštěvu, ale už po tom ani netoužím :S Dost mě ta její reakce zaskočila a myslím, že když pak viděla, že reaguju tak nějak v klídečku, tak si to uvědomila a napsala, že se vlastně nemá do toho co plést a je to moje věc, tak pardon… nebo tak nějak zněl její poslední komentář. A díky za podporu, potěšilo mě to moc! 🙂 Ona chce druhé miminko a je jí už přes 40, tak nevím, jestli se nedaří či co, ale možná případný smutek a zároveň svým způsobem strach o mne, ventiluje takto :S Je silná a má problémy se štíhnou žlázou, tak kdoví, jestli se jí vůbec zadaří!? S tou birgádou uvidíš, však lámat přes koleno to taky nebudeš, myslím, že kdyby něco… mimi (tělo) si řekne dost. Tak uvidíš, ale taktiku jste zvolili dobrou… od shora dolů 😀
    Hani, moc gratuluju ke chlapečkovi, paráda A 4D ti závidím, my jsme si nechali jen normální, ale už když jsem viděla videjko Šárky, tak se mi docela zastesklo, že jsme nepřiplatili, bylo to úžasnýýý!!! 🙂 A koukám, že už jsi na metříku dokonce pod stovkou, to už uteče!! Ty máš termín teda už březnu co? :O
    Cucaracho, ty jsi dáběl s tím pečením, recept na krém zní moooc dobře 🙂 a to lepíš kakaový kolečka?
    Šáry, to jsem moc ráda, že jsi slev využila a máš tolik krásných obleček 🙂 Paráda! A věřím, že tě to zmohlo! Bodejť, ale hlavně že jste si to užili!!!! 🙂 Mám radost za tebe! Jinak jsem moc ráda, že mi vyšla cukrovka dobře, sestra řekla přímo ukázkově, tak jsem dneska začala s Hančiným heslem 😀 Neteř slavila 17 roků, je to moje taková chůvička, už se těší na miminko taky moc 🙂 Tak padly za vlast chlebíčky, jednohubky, buchta, koláčky a taky kafíčko a trošku vínečka :$ takže oslava jak má být. Hodně jsme se nasmáli, hlavně Karolínce, jak perlila ..:D Je to moje zlatíčko 🙂 A taky jsme probírali zase jména tak vespolek a Aleš jen kroužil očima, když ze mě padalo.. Vaneska, Noemi atd. … Takže zatím jsme se shodli na té Michaelce, ale tajně doufám, že si to ještě rozmyslí.. Na cukrovce jsem byla s jednou maminkou, která, kdyby čekala holčičku jmenovala by se Vanesska, tak mě to potěšilo, že mi dala argument pro Aleše, že by jsme jí mohli zkráceně říkat i Nesi, což je moc pěkný a švica přidala, že proč to zkracovat, že ona říká Karolínce Karolínko a taky nemá potřebu to zkracovat, tak ve mě svitl malinký plamínek naděje, že třeba ještě povolí! 🙂
    Přeji krásnou čtvrtou adventní neděli. Já ji oslavím za krásnou dlouhou vycházkou s kamarádkou, jako dneska, cca 6 km, a Aleš bude hlídat Karolínku. Ona by to jednak nedošla a pak taky v takovým mrazu by to bylo nemyslitelné, být dvě hodiny venku! A pes se taky potřebuje projít, tak když ho šidím v týdnu, tak mu musím dopřát víkendy, aby to bylo spravedlivý, však je taky náš… jak říkáme 🙂

r rybízek
    Registrovaný uživatel

Veru1, drž se a nezoufej, to jsou jen takový okamžiky a chmury, který brzy přejdou, to máme asi my všechny… Já sice už vím, co mě čeká, ale zase to bude dvojnásob, tak taky to bude jiné.. aspoň tak to tvrdí maminy, že to není jedno, jestli máš jedno nebo dvě! 🙂 Neboj, to zvládeme!!! Musíme.. 🙂

Anonym
    Host

Ahoj holčiny,
    tak máme dalšího chlapečka. <:o) Ježkovo voko, já snad začnu závidět, jestli ještě nějakej přibude. 🙂 No ona to završí Jíťa překvapením – bude kluk jak buk. 😀 Koukám, že jména máte povětšinou vyřešený. To já si nevím rady. Kalendář mi jaksi nestačí. 😀 Tom chce Adélu, ale příjde mi, že jich je moc. Nad klučičím ani nepřemýšlím, protože máme 100% holčičku, tak aspoň jedna starost je pryč. 😛 Jinak jsem se rozhodla, že s prací končím. Nevím, jestli je to věkem, při prvním těhotenství jsem se cítila bezvadně až do 8. měsíce. Ale teď mě píchá v břiše, špatně spím, v noci mě hrozně bolí záda, pálí žáha a když postupně zjišťuju, jak kolegové na moje těhotenství pohlíží (aspoň někteří), tak ať jdou do pr…. Dokonce jsem se dozvěděla, že na mou osobu už je uvaleno embargo, co se týče info o změnách ve firmě. No mám toto zapotřebí, aby si tam šuškali za mýma zádama. A já tyto věci nedokážu hodit za hlavu, jsem blbec. 😐 Furt nad tím přemýšlím, tak vám to tady musím napsat, protože jste moje holky a budete na mé straně. 😀 Krásnou adventní neděli všem. Mamiinka má dnes 60., tak máme rodinný oběd. Velká oslava (s veškerým příbuzenstvem) nás čeká příští rok. Tak se těším na oběd, který uvaří někdo jiný. 🙂 Verunko , depky zas přejdou. Já teď mám depky, že nezvládám výchovu staršího syna. 🙁 No jestli to maminkovství nění těžký. 😀 Třeba taťkové toto vůbec neznají.
    Tak čtvrtou svíčku zapálit. 🙂

Anonym
    Host

Jasně Baru,vyprdni se na ně…udělala bych to asi stejně…peníze sem peníze tam….ikdyž jsou potřeba,zase za tohle to nestojí.Taky už jsem přemýšlela,že s od ledna půjdu na nemocenskou,protože máme trochu ujetý management a nevím,jak si to představují.Nejsem stroj,abych tady vydržela 4dny v tahu dvanáct hodin,to fakt ne.Člověk si pořád láme hlavu,jak to všechno bude,co a jak a nakonec si řeknu,že to kašlu …poslední dobou mé oblíbené heslo „Nějak bylo,nějak bude“ 🙂

Anonym
    Host

Chmury lehce přešly,je mi lépe…..včera mě potššil chlap,protože mě vyzval na partii Scrabblu (prý mě rozbije 😀 ) tak jsme hráli až do půlnoci,tak jsem dneska trochu unavená,ale nevadí..bylo to fajn.Ráno se za mnou přišel kocourek pomazlit,lehnul si na na mě a vrněl,což probudilo Karolíénu,která do něj tak vehementně kopala až se chudák zvednul a smutný odešel 🙂 Asi se nebudou mít moc rádi 😀

Rybízku,z kamarádky si nedělej hlavu..asi to nemyslela špatně,ale zamrzí to,to věřím.
    Cuca-tebe obdivuju s tím cukrovím,kolik už těch druhů máte?U tebe bych chtěla trávit Vánoce 🙂

Anonym
    Host

Ahojky holky,
    přeji krásnou 4. adventní neděli.
    Rybízku nedělej si z toho hlavu … lidi jsou všelijaký, i když já to též četla a nemůžu si pomoci, ale cítila jsem z té osoby zlobu … možná se pletu …
    Barushko, máš recht … vyprdni se na ně !!! já bych na to taky neměla náturu, nemám toto jednání za zády ráda a nikdy jsem neměla. Doufám, že jsi se u maminky hezky nadlábla, 60. krásný to věk :o)
    Verunko … to samé … jako táhnout 12-tky, 4 dny v týdnu … kašlat na to a užívat si těhotenství !!! :o))) a je super, že chmury rychle přešli, tak to má být … jůůůůů scrabble … tak ten bych si taky zahrála … miluji tyhle hry :o))))
    Rybízku, klobouk dolůůůůů před tebou … 6 km procházka ??? juj, by mě oddělalo :o)))) v takové zimě … ale je dobře, že Ti to dělá dobře … já bych to s tou mojí nohou neušla, jsem ráda, že se mi to dlouho neozvalo, ale cítím to, když dlouho chodím třeba po obchoďáku, takže terén 6km … by byl pro mě konec :o))))
    Taky jsem moc ráda, že Vás „tu“ mám … je super pokecat s někým, kdo prožívá obdobné stavy a věci jako já … radosti a starosti :o)
    Tak si hezky užijte poslední neděli před Štědrým dnem a hlavně pohodičku do bříšek, nás za chvíli čeká návštěva tzv. šváry s přítelkyní, tak jdu ještě něco poklidit a připravit něco na talíře :o)))
    Mějte se zatím hezky :o)))) Šárka

Anonym
    Host

Ahoj holky!
    Tak trávíme poslední adventní neděli u manželových rodičů. Jsme tu od oběda – až na asi 2-hodinovou pauzu po něm se furt futruju – držím se hesla Haňulky a to ještě nejsou svátky:D .

Rybízku, máš můj velký obdiv jak psala Šárka, to bych asi nedala 6 km procházka lesem. Já se neskutečně zadýchávám jen když mluvím natož dát takhle dlouhou přestávku!

Baruško, taky bych to v práci zabalila, v takové atmosféře tedy to Ti za to vážně nestojí!!! Tohle nemám ráda, nějaký intriky a tak.

Verunko, já těch druhů zase tolik nemám – dnes ráno mi tedy Danča píchla – udělala skoro všechny vosí hnízda, je to ohromná šikula. Já chvilku stála a dělalo se mi nějak slabo, ona se toho chopila a šlo jí to hezky od ruky:) . No a zbyl mi krém tak ještě jsem připravila těsto na kuličky s kokosem, to už bude vážně poslední. Včera jsem poprvé dělala slepovaná ořechová kolečka(Rybízku ta kolečka jsou z ořechového těsta) a vypadají taky moc pěkně, jen doufám, že stačí změknout do svátků:o). Kamarádka má asi 12 druhů a ještě se na nějaký chystá, to já nejsem taková včelička.
    Jé a závidím ten Scrabble, když to začalo tady frčet, to jsem brigádně prodávala v hračkárně – tak jsem si říkala, že to musím jednou pořídit domů, to je super hra. Zatím to nemáme, ale až Danča bude v takové 2-3. třídě na ZŠ, tak to domů pořídím a budeme hrát, už se na to těším.
    A jsem ráda, že Tě chmury přešly.
    Já taky někdy v duchu přemítám jaký to bude, jestli to vše zvládnem skloubit s tím jak dojíždíme na ty logopedie a tak, ale pak si řeknu, musím myslet na to co je dneska a co bude to bude. Nějak to musíme zmáknout! To asi přepadne občas každou z nás, takový pocity. Je dobře, že se svěříš, nenecháš to v sobě.

Zítra se u nás staví kamarádka s 1,5ročním synkem Štěpánkem, neviděla jsem je asi 1/2 roku tak se na ně moc těším. Jen ještě jsme nějak nestihli začít ani s úklidem, takže to začne od zítřejšího odpoledne. Ale manžel je teď takovej zlatej, že mě nechá jen utřít prach a vytřít linku a jinak se do úklidu pustí – zamete, vyluxuje, vytře. Tak jsem moc ráda.
    V úterý odpoledne pojedeme popřát mým rodičům a dovezeme jim dárečky, ve středu odpoledne k manželovým rodičům a babičce a čtvrtek to už bude náš – rodinný doma. Já budu chystat salát na pátek, doklidíme a až Danulka půjde spát, tak se bude strojit stromeček. U nás to chodí tak, že ho Danulka vidí v pátek ráno, když se vzbudí. Počítá teď ráno kolikrát ještě musí jít spinkat, než Ježíšek přijde:) , no nemůže se dočkat. Já svátky miluju právě kvůli té dětstké radosti.

Šárko, užijte si návštěvu!

Tak děvčátka přeji krásný adventní večer – poslední a pohodu do bříšek!

Anonym
    Host

já to teď po sobě čtu a napsala jsem takový blábol – Rybízku myslela jsem procházku, nevím proč jsem napsala přestávku!!! Ach jo, už mi začíná těhotenská demence:S

Anonym
    Host

Verunko, v těhotenství se asi neplatí jen u gynekologa a dvě návštěvy u zubaře…Nebo aspoň u nás. Já byla minulý týden na edokrinologii a ten poplatek si taky vzali:-(

h Haňulka
    Registrovaný uživatel

Ahojik,
    mno, tak mám za sebou celkem náročný víkend 🙂 . Můj úžasný manžel měl ze synáčka taaaakovou radost, že se včera rozhodl, že zajde do hospody trošinku to zapít. Jelikož bydlíme na polosamotě, musela jsem ho vézt za kolegama do města s tím, že pro něj pak i dojedu….samozřejmě mi řekl, že tam nehodlá být dlouho….
    No jak myslíte, že tohle dopadlo? 🙂
    Ve tři v noci mi volali kluci ( to proto, že muj drahej Staník už nebyl schopnej zavolat sám) ať si pro něj dojedu. Tudíž jsem si pro manžílka jela….no jak vypadal snad radši ani nebudu popisovat. Kluci mi ho pomohli naložit do auta, a už jsem si to prasátko vezla domu. V autě naštěstí usnul, nicméně hned jak sme dojeli, tak už začal šavlovat, než jsem ho dorvala domu, tak se asi desetkrát vyválel ve sněhu…..no detaily snad radši popisovat nebudu!!!
    Každopádně mě alespoň těší, že mimčo bude nejspíš zdarvý jak řípa po tom, co ho takhle řádně zapil. 🙂
    Teď už mi manžílek funguje naštěstí normálně, docela ho probrala česnečka, co jsem mu v poledne uvařila.
    No tak má aspoň čistou hlavu…:)

Holky, jsem ráda, že se tak pěkně držíte našeho vánočního hesla!!! Já taky a poctivě!!!
    Jen tak dál…
    Tak Vám přeju příjemný zbytek poslední adventní neděle…

Anonym
    Host

A já myslela,že je všechno vyšetření v rámci těhotenství grátis,tak tedy na co si platíme to pojištění?:(

Cuca-já scrabble dostala od kamarádek a je to „domácí“ – písmenka jsou ze starých klávesnic a tu „desku mi ušily z látky a pomalovaly….je to v látkovém sáčku,takže vozíme pěkně na dovolenku.Je to super a levné :o)))

Holky,o jakém vánočním hesle tady pořád mluvíte?Asi mi to nějak uniklo 🙁

Hani,to tě obdivuju..já bych chlapa vyválela v tom sněhu sam 😀

Já jsem zase napružená….a stačilo tak málo.Pane jo,doufám,že ty nálady přejdou,protože jinak jsem do porodu sama s kočkama.Ale on si ten můj za to může sám,já nic,já hormony :$

Hezký večer

r rybízek
    Registrovaný uživatel

Holky, díky za podporu s tou kamarádkou.. ona je v poho, ale jak říkám, možná jim to nejde a je z toho nešťastná..
    Baru, vykašli se na to, takový šuškání bych neustála a vyprdla bych se na to!
    Veru, já vím, co to je a čtyři dvanáckty bych jen těžko dávala, vyprdni se tam to taky 🙂 Heslo Hanky je o papkání, aby jsme se neostýchaly 😀
    Šáry, vycházku jsme dneska zopakovaly a paráda, dělá mě to chození fakt dobře a když se k tomu pěkně nabalím, tak mi to vůbec neva, že je -10 a Cid byl v sedmým nebi z Báry!!! 😀 Jen kdybych se jak volek včera i dnes doma tak nehonila! :S Včera jsem prala, vařila a převlíkala postele a větrala kapny a dnes dopírala, protože najednou by to nebylo kde supšit.. A dopoledne jsem dodělávala srdíčka pečený-nepečný a pak konečně koňáček, mňááám, luxusní 😀 a odpoledne, jelikož mě ještě zbyly bílky a já nerada vyhazuju, tak jsem udělala kokosky a pak kompletně vyčistila sporák i s troubou, tak toho mám plný kecky! Zítra bych chtěla udělat celou linku a požehlit všechno prádlo a pak už „jen“ úklid. A co máš s nožkou??
    Cuca, máš i tak můj obdiv, já mám sotva těch šest druhů a vaječňák k tomu 🙂 Kolečka zní dobře, kor s tím Salkem 😛 Danča je moc šikovná, že tak pomáhá!! Jiank to máme v plánu celkem stejně, jen každá na jiném konci republiky 😀 … zítra linku a žehlení, úterý úklid a menší úpravy u Karolínky v pokoji.. musíme tam dát velkýho Bnejamina, kvůli stromečku, středa už jen pobalím dárky a je Sluníčko s Vánoční besídkou a pak asi taky pojedme rozvézt dárky a ve čtvrtek už si budu chystat dopoledne jídlo na pátek, abychom mohli společně koukat na pohádky a odpoledne dorazí sestra z Francie, tak se na ni moc těším!!! 🙂 A večer budeme zdobit stromeček, aby ho Karolínka už na Štědrý den od rána mohla okukovat 🙂 Taky mám radost z té dětské radosti 😀 Pamatuju si, že jako děti jsme si vždy před Vánoci vykládaly s holkama, jak to u koho doma na Štědrý dne chodí… 🙂
    Májo,díky za info o placení, nebylo mi to jasné.. jak jsem psala.. u obvoďáka si to berou.
    Hani, to jsi teda měla trpělivost, ale aspoň bude chlapík zdravej 🙂 Hesla se držím též a jak ráda 😀 Tak dobrou všem a miminkům pusniku 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,426. až 1,440. (z celkem 3,945)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist