- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4.6.2012 (16:11) #866955b bivinkaRegistrovaný uživatel
Adámek nemá šanci krámovat ve skříni, dali jsme tam magnet a když už je skříň otevřená,tak si ve finále skřípne prsty,tak se tam ani nedostane.. Zatím jen otvírá a zavírá skříňky,co nejsou zabezpečené.. Tomu zatím stačí.
Peti,tak to přeji taky,aby ti to dobře dopadlo.
Bambulce,aby se baráček prodal.
Tak tady neprší,ale je zamračeno a asi 20st. Jen se stále rozhoduji,zda jet ven na procházku nebo ne.. Jsem dopoledne pracovala,co Adámek spal. Jen jsem zas musela hledat faktury.. to je zdržovačka..
A pak jsem honem dělala to maso na mrkvi pro Adámka.. Tak baštil..
už mi tu zaaas řve,že ho nechci pustit k pc..4.6.2012 (16:40) #866956AnonymHostIvčo, takový zdržovačky při práci znám. Mě hrozně rozčiluje, když někdo není schopný zadat kompletní informace a já to pak musím pracně dohledávat a zadávat.
Kuba si teď asi dává druhý kolo spinkání. Já teď zkusím chvilku žehlit. Zase se mi to tu nakupilo. A to už zase peru.
My dneska na žádnou prochajdu nepůjdeme, pořád totiž prší.4.6.2012 (19:39) #866957b bivinkaRegistrovaný uživatelTak jsme nakonec vyrazili ven, potřebovala jsem sunar a čaj pro Adámka. Sunar měli, ale čaj ne. Byla jsem jen v lékárně.. tak budu muset zítra pro čaj jinam..
A ještě jsme počkali na taťku a pak začlo pršet. Adámek nemá rád na kočáru pláštěnku,tak chvilku řval a pak si narval hlavu do díry v pláštěnce a vykukoval ven. A už mi zas tu stojí a pobrekává,že ho nechci nechat,aby mačkal klávesnici..
Tak se mi ozvali asi tři lidi ohledně kartiček z alberta,tak pokud to pošlou,tak nám pak budou chybět jen dvě.. Tak nám držte palce,aby to lidi poslali.
Jinak na FB má Albert dotazník ohledně kartiček,tak jsem tam klikla na kartičku 60,kterou nemáme a shání jí snad každý, tak možná jí dotisknou a vydají.. uvidíme..4.6.2012 (21:30) #866958b bivinkaRegistrovaný uživatelHolky,tak čtu Prevítem snadno a rychle, jestli znáte ? A je to děsná psina, já už o té knížce dávno slyšela, ale připomněla mi jí ta Dr. na neurologii, prý si jí mám přečíst, aby jsem doma neměla takového „prevíta“:P
Jinak jsem před chvilkou koupala Adámka a dneska konečně Adámka zaujala i konívka na vodu a tak jsem mu z ní kropila vodu a on se snažil tu vodu chytit do ručičky:D Tak jsme si fakt s tím dlouho vyhráli :)) Člověka by to už ani nenapadlo,ale dítě vše zkouší uchopit a voda jaksi nejde:D
No a před chvilkou jsme ještě vysávali nos, zas řev ještě před tím samotným aktem,ale aspoň má uvolněný nos na spaní. Naštěstí ta rýma není zelená,tak jsem ráda.
A zítra jdeme dopoledne na to očkování. Je to jen jedna injekce?4.6.2012 (22:15) #866959AnonymHostIvčo, je to jedna injekce do ručičky (předloktí). Prevíta snadno a rychle mám doma a nemyslím tím tu knížku…
Kuba je už skoro půl hodiny v postýlce, hrozně se šmrdlal, ale pořád tam žvatlá a dělá blboviny. Jenže u té pitomé chůvičky to nepoznám, takže furt lítám poslouchat za dveře. Už aby mi došel rodičák a já mohla koupit novou. Jsem si i volala do různých elektroopraven a všude mi řekli, by si ji tam nechali minimálně týden, za práci bych dala tak 500-1000 a pak ještě něco za nějakou součástku. Všichni mi teda řekli, že tuší, která se mohla polámat, ale oprava minimálně za litr. To si raděj koupím novou, digitální, se světýlkem, ukolébavkami (sice mu je asi pouštět nebudu) a s čistým zvukem. Já to teda beru i tak, že když se někomu něco stane v baráku, tak se dají chůvičky použít na komunikaci místo vyvolávání mobilem, zvláště když vidím, že tahle v pohodě funguje 13 let.
Jinak u nás už neprší, tak snad zítra už konečně půjdeme na prochajdu.
Jo a taky se musím pochlubit, že Kuba má 2 špičky jedné stoličky venku a u té pod ní mu už taky prosvítají jen pod tou tenkou blankou. No a dneska byl jako vřed na sedince a měl zvýšenou teplotu (37,3). Jen nevím, jestli to nebyla reakce na očko nebo ty stoličky.
No nic, začla kriminálka anděl, tak se běžím koukat, když dítě už snad spí.4.6.2012 (22:19) #866960AnonymHostIvčo, je i pokračování Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!
4.6.2012 (22:38) #866961b bivinkaRegistrovaný uživatelTak to bude zas řev zítra při očkování..
Evi, jj vím o pokračování té knížky, tu první už mám skoro přečtenou:D A to jsem si myslela,že budu ještě pracovat, ale nějak už nemám náladu na práci:P
Jinak vesele měním kartičky,tak snad nakonec budu mít všechny, až na 60.. ale snad to albert pořeší a třeba je nechá dotisknout.. tu nikdo nemá a všichni jí shánějí..
No a mám pocit,že malého „prevíta“ mám taky doma. Že už se Adámek začíná fakt projevovat,když není po jeho,tak řev jak blázen. Takže ho nechávám i xxx minut řvát. Přeci ho furt nebudu utěšovat a na přemísťovat se už umí.
Docela bylo dneska komické to, že jsem byla na wc a nechávám si otevřeno, aby Adámek neřval za dveřmi,tak za mnou přišel a koukal, kde to jsem a pak si přede mnou stoupl a vykládal mi. Jen se mu nelíbilo,že něco dělám s toaleťákem a že jsem pak spláchla. To už spustil řev a pak tam seděl a řval jak tůr.. To snad radši se budu zavírat.. 😀
Adámek dneska vytuhl hned po položení do postýlky.. Tak jsem ráda, to skákání v postýlce je fakt na hlavu..
Tak dobrou..:)5.6.2012 (10:11) #866962AnonymHostDobré ránko!
U nás je zase hnusně a pršavo :'( .
Ivčo, já tak mám běžně otevřené na záchod a Kuba se vždycky těší, že až spláchnu, tak on si může mlátit do deklu od záchodu. Hezky mu to duní.
Dneska byla noc celkem obstojná. Jen asi 2x si tam něco zamumlal, ale neřval, tak jsem ani z postele nevylezla. Jen se v 6 vzbudil na mlíko a pak spal už jen do půl 7. Takže žádný odpočinek. Teď už je teda zase v postýlce, tak snad bude spinkat, abych si mohla nachystat na oběd. Tak asi nespí…5.6.2012 (10:15) #866963b bivinkaRegistrovaný uživatelDobré ránko,
u nás taky prší. Takže jsem letěla s ručníkem na hlavě sebrat prádlo na balkon,aby mi nezvlhlo.
Adámek spal do půl šesté,tak dostal mléko, hned pak začal skákat v postýlce,tak jsem ho pak položila,přikryla a dudan do pusy a světe div se 😀 usnul,tak jsme spali do půl osmé. Jupíí..
Za chvilku Adámek dostane svačinu a před desátou jdeme na očkování..
K obědu jsem vyndala uzený,tak snad rozmrne..
Evi,to už se Kubík s tím spaní fakt zlepšil :))5.6.2012 (10:43) #866964AnonymHostIvčo, docela je to spaní v pohodě, někdy spí celou noc jen s probuzením na mlíko. Nejvíc mě štve ta chůvička, hrozně v ní lupe a je to v noci blbý probuzení. No ale už jsem si objednala nový, jsem si vzpomněla, že jsem k novýmu účtu dostala kreditní kartu a mám si ji do konce příštího týdne aktivovat nákupem. Tak to využiju na ty chůvičky a pak tam ty prachy zase rychle vrátí, ať neplatím úrok a kartu někam schovám.
Kuba neusnul, tak jsem mu dala sváču a už je zase v postýlce a tentokrát už chůvička neproblikává. Tak snad bude konečně spát.
Já dneska budu asi vařit zeleninovou polévku s kuřecím masem. Nějak se mi nechce nic vymýšlet…5.6.2012 (14:31) #866965AnonymHostAhojky!
Tak u nás noc také vcelku obstojná. V půl jedenáctý na dudan, v jednu budíček na mlíko a pak spinkal do půl šestý tak jsem si ho vzala k sobě a spali jsme spolu do půl osmé. Už se těším až budu spát celou noc :^)
Dnes dělám kuřecí polévku s játrama a s kuřecíma žaludkama (no drůbkovou no). Udělám k tomu kus kus místo nudlí. Bohoušek měl ještě ze včera rizoto a taky asi dostane polévku. Upekla jsem něco jako bublaninu a polila jí čokoládou aby to bylo lepší 😛
Už jsme nervozní z toho, že mi pořád nejd na pozvánka na to očkování. Všichni už to máte zasebou a mi nic. Snad nic nepromeškáme. Ale asi doktorka ví co dělá, ne.
Jinak nelezou nám 3 stoličky najednu ale 4 co by jsme troškařili, že. Horní vypadá , že už jsou snad venku. Spodní vlevo včera vyčuhovala,ale ještě tam byla kůžička přes a vpravo leze. Ufff je to teda náročné. Každou chvilku ho to ais zabolí tak začně kňučet a sahat si na pusinu,le jinak je statečnej a zvládá to bez teplot. Včera kadil jend jednou takže snad už i ten průjem nás nebude trápit.
U nás je taky dnes hnusně. Ráno jsme byli jen na otočku v obchodu pro pečivo na snídani. Dopoledne pověsit prádlo (doufám, že nebude pršet a že to ten vítr vyfouká) a odpoledne asi budeme doma.
No tak přeji hezký den, Pááááá5.6.2012 (14:59) #866966b bivinkaRegistrovaný uživatelAhojky,
Leni, doufám,že vám jí dr. pošle,aby jste to měli rychle za sebou.
No a díky tomu očkování nespal a doma se začal chystat,ale v půl dvanácté přeci jako nepůjde spát bez oběda. Tak jsem honem mu ohřála tu omajdu ze včera a že to bude mít jako bez ničeho,tak jsme chvilku bojovali,nejdřív to bylo teplé,pak zas nechtěl,nakonec se poddal a jedl,ale je to zlobr, nechce pořádně otevřít pusu,takže to pak teklo,tak to sledoval na bryndáku a matlal to i do vlasů..Na to že měl dva bryndáky,jsem ho musela komplet převléci. A pak šup do postýlky, řev jako blázen,tak ještě čaj.. a co myslíte? Neusnul, jen tam skákal a dudlík v puse a tričko mokré až na břichu..
Já jsem totiž mezitím dělala to uzené, k tomu noky a špenát.. Tak jsem myslela,že usne a bude klid a budu moci zas pracovat.. a ono NE!!
Snad už usne, fakt potřebuji zas min. dvě hodiny pracovat,abych si něco vydělala. Tento měsíc jsem nic neušetřila a mám to fakt s penězma na knop a ještě jsem dávala Honzovi.. *-)
A navíc se mu ulomil takový uchyt u foťáku,co drží baterky zavřené.. takže tím pádem tam nedrží a nefunguje a slepení asi nepomůže,takže potřebuji nový foťák:'(5.6.2012 (18:02) #866967AnonymHostIvčo o těch nečekaných výdajích mi povídej, u nás je to chůvička a před tím zase pračka a málem i myčka. Já teda naštěstí chvilku pracovala a večer budu pokračovat.
Dneska je dobrý odpoledne, sledovala jsem chvíli čt24 a docela jsem se posmála. Nejdřív Rath a po něm hned Paroubek.
U nás pořád prší a venku je jen 12st. Fůůůůůj. Doma teplota už taky klesá, máme tu „jen“ 21, oproti běžným 24-25 je to rozdíl. Museli jsme se oba s Kubem přioblíct, ale kotel se mi na zimní provoz ještě pouštět nechce. Možná až zítra, pokud bude zase venku taková kosa. Taky mám hodně táhne přes digestoř. Normálně by bylo relativně teplo, ale u země je průvan a nevím, jak ho omezit, leda pustit digestoř, ale ta dělá hrozný randál.5.6.2012 (22:18) #866968b bivinkaRegistrovaný uživatelTák dneska Adámek spal od jedné do čtyř hodin. Takže jsem 2,5hodiny v klidu pracovala a pak šla uklidit.. No už nějak víc hodin nezvládám pracovat v kuse.. jsem si trošku odvykla.
Dneska mi od jedné paní přišly tři kartičky albert :)) Nic za to nechtěla,jen mi pak na emailu přála,abych je dosbírala všechny,tak mě to potěšilo. Tak jsem dalším dvou lidem poslala kartičky,co s nima mám domluvenou výměnu. Tak snad oni mi to taky pošlou.. kdyby to přišlo vše v pořádku,tak mi asi budou chybět jen dvě kartičky.. Tak uvidíme.
Holky, poraďte mi,jak zvýšit Adámkovi jídlo,aby trošku víc přibral. Nebo co dávate dětičkám, krom ovoce, jogurtů, mléka a pak hlavního jídla.. nějaké typy, fakt mi tím pomůžete. Sice mi nepřijde,že by střádal,ale přeci jen,abych pak něco zas nezanedbala..A někdo mi pak neříkal,že je hubený..
U paní Dr. jsem se ptala na to vyvracení nožiček,tak prý je to normální,že ty děcka to občas dělají.. tak mě to moc neuspokojilo a asi jsem se měla zeptat,zda mám dávat boty nebo ne.. No ale zas tak moc je nevyvrací. Jen lehounce.
Jinak dneska Adámek ve vaně byl mega akční. Napustila jsem mu více vody,tak si nejdříve lebedil a pak si klekl a začal zkoumat mýdla a šampony,co máme na vaně a hopsal tam:)) Vůbec pak nechtěl z vody 🙂6.6.2012 (9:42) #866969AnonymHostDobré ránko!
Ivčo, s tím jídlem fakt nevím. Jediné co mě napadá je dát mu jídlo (třeba oběd) tak o půl hodinky později. U nás to funguje, pokud nechce spát. Nebo mu průběžně dávat nějaké piškotky a jiné pamlsky.
Dneska je to děcko hned od rána na odstřel. Od půl 5 do 5 si v postýlce povídal, pak se v půl 6 vzbudil na mlíko a od 6:15 je vzhůru úplně. Teď už byl zase protivnej, tak jsem ho dala zpátky do postýlky. Ještě teda nespí, ale snad brzo usne. Máme jít dopo za kamoškou, tak snad to vyjde, protože její syn spává po obědě a Kuba když je takhle rozhozenej, tak většinou usne po odpolední svačině.
Holky, když se klubou ty stoličky, může u toho téct krev? Jsem včera chystala Kubovi postýlku a když jsem se podívala na jednoho z usínáčků, tak byl od krve. A on je pořád cpe do papule.
Áááááááááááááááááách jo, tak už v postýlce řve. To bude zase den :@ . -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.