Baby roku 2019


O soutěži


Máte doma nejkrásnější dítě? Jistěže ano! A chcete, aby se to dozvěděl celý svět? Zúčastněte se nového ročníku soutěže Baby roku 2019 a vyhrajte pro své miminko titul nejkrásnější dítě roku a získejte hodnotné ceny.

Stačí nám zaslat fotografii své ratolesti ve věku 0-3 let. Pak stačí už jen zaujmout hlasující a porotu a výhra je Vaše! 

Vítěz soutěže získá Autosedačku BeSafe iZi Flex Fix i-Sizecestovní kočárek METRO, a též PETITE&MARS Kočárek sportovní UP Heritage Forest 2019.

Zkrátka nepřijdou ani soutěžící na druhém a třetím místě. Stříbrná pozice získá Golfové hole Brisk LXErgonomické nosítko Adapt Galaxy Ergobaby, stejně tak jako Digitální audiochůvičku AVENT SCD731.

Fotografie,která se umístí na třetí pozici, získá set doplňků na cestování Lässig (hygienickou taštičku, minibatoh, organizér, tašku)Ergonomické nosítko Tula French Marigold a PETITE&MARS Zvířátko skákací – kravička Doris.

Podívejte se na tipy a rady, jak udělat dokonalou fotografii vašeho dítěte.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist