Nej Těhulka 2017


O soutěži


Fotosoutěž Nej Těhulka 2017

Staňte se nejzajímavější českou těhulkou a vyhrajte výbavičku snů v hodnotě 50.000 korun!

Fotografie můžete vkládat až do 29. října 2017

Čekáte miminko? V naší soutěži Nej Těhulka 2017 můžete vyhrát výbavičku snů. Stačí když nám zašlete svou fotografii, ze které je patrné, že jste těhotná. Pak stačí už jen zaujmout hlasující a porotu a výhra je vaše.

Vítěz soutěže  získá Výbavičku snů – poukázku na konkrétní produkty v hodnotě 50.000 Kč od společnosti Špuntík.cz, součástí je i kočárek Moon Scala dle vlastního výběru a autosedačka BeSafe se základnou. Vítěz dále dostane: poukázku na dětskou kosmetiku značky Hipp v hodnotě 15.000 Kč, poukázku na dárky od České mincovny v hodnotě 5.000 Kč  a profesionální fotografování v ateliéru Fotoprome.cz v hodnotě 4.000 Kč.

Podívejte se na jednotlivé ceny v galerii: 

Účastníci soutěže umístění na druhém a třetím místě – získají poukázku na odběr dětské kosmetiky od firmy Hipp v hodnotě 10.000 Kč, poukázku na dárky od České mincovny v hodnotě 3.000 Kč a profesionální fotografování v ateliéru Fotoprome.cz v hodnotě 4.000 Kč.

Podívejte se na tipy a rady, jak udělat dokonalou fotografii těhotenského bříška.

Soutěžní fotografie můžete vložit TADY. Jen vás předem prosíme o registraci.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist