Nejtěhulka 2021


O soutěži


Staňte se nejzajímavější českou těhulkou a vyhrajte výbavičku snů pro vaše miminko!

Čekáte miminko a ráda soutěžíte? Zkuste štěstí v naší soutěži Nej Těhulka 2021 a vyhrajte výbavičku snů. Co pro to musíte udělat?

Těhotenství je nejkrásnějším obdobím v životě ženy a tak se rády fotíme a sdílíme své fotky se svými blízkými i přáteli a uchováváme si památku na dobu, kdy bude naše miminko na světě a těhotenství už zůstane jen vzpomínkou. Pokud jste právě teď těhotná a ráda se fotíte, pak zkuste štěstí v naší soutěži o Nej Těhulku roku 2021.

Co pro to musíte udělat?

Stačí, když nám zašlete svou fotografii, na které bude patrné vaše současné těhotenství. Pak stačí už jen zaujmout hlasující i porotu a sledovat, jak vám přibývají hlasy. Pokud jich budete mít nejvíc, výhra je vaše.

O co hrajeme?

Vítězka soutěže získá otočnou autosedačku BeSafe iZi Turn včetně příslušenství. Aneb výhra obsahuje autosedačku iZi Turn i-Size Metallic Mélange, komfortní potah na autosedačku Protective cover iZi Modular i-Size; komfortní potah sedadla automobilu s průzorem pro tablet – Tablet & Seat Cover Anthracite; zrcátko Baby Mirror XL s led osvětlením, sluneční clona Sunshade; pojistku Belt guard, která udržuje oba ramenní pásy ve správné poloze. Nechybí ani poukázka na profesionální fotografování v ateliéru Fotoprome.cz v hodnotě 4.000 Kč.

Na vítězku čeká i  Balíček od společnosti NUK, který obsahuje:  NUK Mycí prostředek na láhve a savičky 500 mlNUK Dětská zubní pasta + náprstek na čištěníNUK hrnek Magic Cup, ze kterého nevyteče ani kapka díky jeho unikátnímu designu, NUK FC+ láhev s kontrolou teploty 300 ml, díky této kontrolce budete mít vždy přehled o tom, že je příkrm ohřátý na ideální teplotu, neboť při příliš vysoké teplotě se její barva změní z modré na bílou, NUK Dudlík Space, 0-6 m, který svým tvarem připomíná bradavky maminky a tím výborně vyhovuje dětské pusince při sání., NUK FC lahvička na učení Medvídek Pú 150 mlNUK FOREST FUN Mazlíček méďaNUK Dudlík Space Night 6-18 m, který svítí ve tmě.

Zkrátka nepřijde ani těhulka, která se umístí na 2. místě získá velmi prostorný kombinovaný kočárek Versatrax Pavement a bezpečnou a komfortní autosedačku i-Gemm 2 Pavement. Těšit se může i na poukázku na profesionální fotografování v ateliéru Fotoprome.cz v hodnotě 4.000 Kč

Nechybí ani balíček od společnosti NUK, který obsahuje: NUK Mycí prostředek na láhve a savičky 500 mlNUK Dětská zubní pasta + náprstek na čištěníNUK hrnek Magic Cup, ze kterého nevyteče ani kapka díky jeho unikátnímu designu, NUK FC+ láhev s kontrolou teploty 300 ml, díky této kontrolce budete mít vždy přehled o tom, že je příkrm ohřátý na ideální teplotu, neboť při příliš vysoké teplotě se její barva změní z modré na bílou, NUK Dudlík Space, 0-6 m, který svým tvarem připomíná bradavky maminky a tím výborně vyhovuje dětské pusince při sání., NUK FC lahvička na učení Medvídek Pú 150 ml.

Pro těhulku na 3. místě máme připravenou odměnu ve formě postýlky s možností připoutání k posteli – Roomie Glide Almond. Obdrží též poukázku na profesionální fotografování v ateliéru Fotoprome.cz v hodnotě 4.000 Kč

A též balíček od společnosti NUK, který obsahuje: NUK Mycí prostředek na láhve a savičky 500 mlNUK Dětská zubní pasta + náprstek na čištěníNUK hrnek Magic Cup, ze kterého nevyteče ani kapka díky jeho unikátnímu designu, NUK FC+ láhev s kontrolou teploty 300 ml, díky této kontrolce budete mít vždy přehled o tom, že je příkrm ohřátý na ideální teplotu, neboť při příliš vysoké teplotě se její barva změní z modré na bílou, NUK Dudlík Space, 0-6 m, který svým tvarem připomíná bradavky maminky a tím výborně vyhovuje dětské pusince při sání., NUK FC lahvička na učení Medvídek Pú 150 ml.

Podívejte se na tipy a rady, jak udělat dokonalou fotografii těhotenského bříška. A nezapomeňte si také přečíst pravidla soutěže i tipy, jak soutěžit.

 

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist