Ahoj

31.10.2012 (15:34) #880006 AnonymHost Hrášková s krutonky300g hrášku, 600ml kuřecího vývaru, 1 střední cibule, 100g másla, 300ml smetany, špetka muškátového květu, sůl, pepř, toustový chleba na opečení na krutonkyPostup: cibuli lehce orestujeme na polovině másla, zalijeme vývarem, ochutíme a přivedeme k varu. Do vařícího vývaru vsypat hrášek. Povařenou polévku rozmixujeme dohladka, přidáme smetanu, dochutíme, solí, […]

#880006
Anonym
Host

Hrášková s krutonky
300g hrášku, 600ml kuřecího vývaru, 1 střední cibule, 100g másla, 300ml smetany, špetka muškátového květu, sůl, pepř, toustový chleba na opečení na krutonky
Postup: cibuli lehce orestujeme na polovině másla, zalijeme vývarem, ochutíme a přivedeme k varu. Do vařícího vývaru vsypat hrášek. Povařenou polévku rozmixujeme dohladka, přidáme smetanu, dochutíme, solí, pepřem a muškátovým květem a procedíme přes hustý cedník. Podáváme s opečenou houstičkou. Je to recept z kuchařky Pohlreicha 🙂

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist