Ahoj

31.10.2012 (15:30) #879800 AnonymHost Yogo, asi jsme už víc zvyklé na jinou kuchyni, já omáčky umím, ale z výživového hlediska mi pro dítě nepřijdou extra přínosné. Raději mu brambory nebo rýži omastím máslem, dám maso (kuře, ryba …) a k tomu udělám zeleninu – zelené fazolky, brokolici, květák, špenát. Nakonec díky Maxovi budu jíst (ještě) […]

#879800
Anonym
Host

Yogo, asi jsme už víc zvyklé na jinou kuchyni, já omáčky umím, ale z výživového hlediska mi pro dítě nepřijdou extra přínosné. Raději mu brambory nebo rýži omastím máslem, dám maso (kuře, ryba …) a k tomu udělám zeleninu – zelené fazolky, brokolici, květák, špenát. Nakonec díky Maxovi budu jíst (ještě) zdravěji i já. Tady stejně omáčky téměř neexistují, v jesličkách, školce nebo škole je nikdy nedostane, tak ho na ně zvykat nemusím a bude je mít občas jako změnu. Kuře na paprice mu moc chutnalo, ale pivovarský tokáň (základ jako na kuře na paprice, ale je tam vepřové, zahušťuje se lučinou a ke konci se přidá pokrájená paprika) mu sice také chutnal, ale pěkně ho to prohnalo. Hrachovou kaši dělám ze zeleného hrachu (žlutý se tu snad ani neprodává), tak to můžeme zkusit. Zelené fazolkové lusky dostává běžně.
Já jsem na zimu chtěla koupit kombinézu, oteplovačky a bunda mě vůbec nenapadly. Doufám, že se mi něco podaří koupit na bleším trhu. Takže budu brát to, co bude. Bundička se ale bude stejně hodit. Loni v zimě bylo hezky, takže nepotřeboval nic moc extra teplého, ale pak v únoru uhodily mrazy a já narychlo koupila kombinézu na blešáku. Také budu muset pořešit rukavičky, čepičku, šálu. Sněhule zatím kupovat nebudu.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist