RE: těhulky halooo

15.12.2010 (16:20) #851617 t teofilieRegistrovaný uživatel Ahoooj holky! Krucinál, co je s tím netem???:@ Než se mi načte strnemůžu podívat, tak ani nevím, jaké máš Aknelko bříško :'( No, podívám se až to zase poběží, což bude zřejmě na jaře. Jinak ten kurz-je super, že se to příteli líbilo a měl z toho radost!! A […]

#851617
t teofilie
Registrovaný uživatel

Ahoooj holky! Krucinál, co je s tím netem???:@ Než se mi načte strnemůžu podívat, tak ani nevím, jaké máš Aknelko bříško :'( No, podívám se až to zase poběží, což bude zřejmě na jaře. Jinak ten kurz-je super, že se to příteli líbilo a měl z toho radost!! A ty pak taky!!

Jééé, Raduška! Je skvělé, že jsi napsala, chápeme, že nestihneš dočíst, ale už se těšíme, až se k nám aspoň občas připojíš! A je skvělé, že budete na Vánoce kompletní rodinka! Já tak závidím!!!

Ivko, tobě moc děkujeme, že nám vzkazy od Radky vyřizuješm jsi poklad, mamakami 🙂 😀

Claire-skvělá zpráva! Moc gratuluju k výsledkům a chlapečkovi!! A to cestování-no, nevím, nevím, v tomhle počasí… Nezapomeň, že jsi těhulka! Tak se hlavně opatruj!

Katuš, Veke, ti chlapi jsou někdy fakt na přesdržku, co?

Marci, Martin nechodí často do hospody, ale když už jde, tak to stojí za to! Vždycky se klepu, co zase bude…A s Krisem mě to moc mrzí, že nezabral! Hlavně ty, ať jsi v pořádku po tom brouzdání závějema!!

Veke, nic si z toho nedělej, já taky nepeču a dárky nekupuju, není na to! A taky si Vánoce zřejmě užijeme až příští rok. No, co no. Se to nepo…to! A podprdu si kup větší, prsa se ti nalejou a pak ti tahle bude malá!

Lily, s manželem nemluvím, dělám mrtvýho brouka, ale najíst jsem mu teda dala, no…Ale sere mě!

Anet, dělám to jako ty, taky trucuju někde jinde, jinak bych ho musela zabít!

Tak holky, jdu to nejdřív než to pošlu zkopírovat, protože kdyby se to smazalo, tak mě asi jebne…Taky vám ty písmenka naskakujou s půlhodinovým zpožděním?? Teda, to je asi tím počasím, nebo fakt nevím!

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist