RE: těhulky halooo

3.11.2010 (19:25) #849190 r RadkaRegistrovaný uživatel Ahoooj holky:S , jsem hotová.Ale vše mám vyřízené, vše je hotovo:D . Na nefrologii (ledvina) už je doktor ze mě hotový, spíš teda z mých výsledků:D . Dělají mi každý měsíc odběry a testy na všechno co existuje snad. No hlídají mě prostě:) . Krevní obrázek krásný, a vše […]

#849190
r Radka
Registrovaný uživatel

Ahoooj holky:S , jsem hotová.
Ale vše mám vyřízené, vše je hotovo:D . Na nefrologii (ledvina) už je doktor ze mě hotový, spíš teda z mých výsledků:D . Dělají mi každý měsíc odběry a testy na všechno co existuje snad. No hlídají mě prostě:) . Krevní obrázek krásný, a vše ostatní tak jak má být. Takže super. Když se dozvěděl že jsem přijela sama, tak jsem ho musela sbírat zhrouceného ze země:D . No je pravda, že když se vidím ve výloze z profilu, tak se sama vyděsím:D 🙂 . Až pak mi dochází proč se mi z toho auta leze tak blbě.

Anette ty jsis asi taky už u doktorů prožila své, co? Budu na tebe a mimčo myslet celé těhu a držet pěsti. Vše bude dobrý. A máš pravdu, že to má něco do sebe, když je vše v pořádku, mít v bříšku ty mimča dvě:D . Už teď nás tam beztak pomlouvají potvory:D .

Lily mně když tvrdne břicho tak je to jak píše Marci. Musím si sednout. Není to nijak bolestivé, jen se tak jakoby zatáhne. Musím ale říct, že od té doby co piju rozpustné magnésko, mi to celkem ustalo. Dnes například netvrdlo ani jednou.

Aknelko o tom astmatu to není výmysl, potvrdilo mi to několik doktorů. Ptala jsem se. Že je tam to riziko opravdu zvýšené. Ale proč, to nevím. Budu věřit že se nám to vyhne:) .

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist