RE: těhulky halooo

10.11.2010 (11:50) #849390 l lajnisRegistrovaný uživatel Ahojky holky. Omlouvám se,že píší až ted,ale včera jsem nějak po kontrole celkem vytuhla a pak jsem jela k přítelovi mamince s ničím pomoct..Tak naše kontrola proběhla v pořádku.malá je správně otočená,celkem i spolupracovala,.máme vše co máme mít..sice my neřekli jak jsme velcí,ale vážíme 1080g..snad je to v pořádku […]

#849390
l lajnis
Registrovaný uživatel

Ahojky holky. Omlouvám se,že píší až ted,ale včera jsem nějak po kontrole celkem vytuhla a pak jsem jela k přítelovi mamince s ničím pomoct..
Tak naše kontrola proběhla v pořádku.malá je správně otočená,celkem i spolupracovala,.máme vše co máme mít..sice my neřekli jak jsme velcí,ale vážíme 1080g..snad je to v pořádku když doktor a ani sestra nic neříkaly..jen všeichni okolo my říkají,že je má malou váhu,ale já si říkám,že má ještě dva měsíce na to,aby přibrala..
Strie mám na bocích,stehnech a prsou,ale na bříšku né..to se i celkem divím..já používám olej z dm a jsem i zpokojená..mažu se ráno,po koupely a večer..

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist