RE: těhulky halooo

10.11.2010 (14:51) #849400 r RadkaRegistrovaný uživatel Marci se mi trošku podlomily nohy z toho nastříhávání tady:| , až jsem snad ráda za toho císaře. Asi jsem srab ty jo.. Anette taky jsme ložnici nechali úplně bílou. Ale v prosinci nám budou dělat wc v patře, a já se rozhodla pro dvě stěny a podlahu hoodně […]

#849400
r Radka
Registrovaný uživatel

Marci se mi trošku podlomily nohy z toho nastříhávání tady:| , až jsem snad ráda za toho císaře. Asi jsem srab ty jo..

Anette taky jsme ložnici nechali úplně bílou. Ale v prosinci nám budou dělat wc v patře, a já se rozhodla pro dvě stěny a podlahu hoodně hodně tmavou:D . Tmavě hnědý velkoformátový kachlík, zbylé dvě stěny ten samý kachlík v krémové barvě. A myslím, že to vytvoří hodně zajímavou náladu. Moc se těším. Ale jinak tady ty místnosti máme taky celkem malé, takže barvy používáme po skromnu. Hodně po skromnu. Převládá bílá a krémová:) .
A s tou váhou to máš dobře zmapované teda. Tak snad to tak bude. Taky si říkám že ty kila poletí se dvěma klukama rychle dolů. Tak pak dám vědět, ať si můžeš rozšířit statisktiky:D .Věřím, že by se ti po manželovi a dceři stýskalo, kdyby byli táák daleko od vás:D , ale vždyť by to nebylo napořád:) . Zařizujete postupně, jo? My taky. Myslím, že novou kuchyň nebudu mít ještě hodně hodně let:'( 😀 . Ale aspoň kvalitní kávovar kdyby někdy přistál na stole, to bych se vůbec nezlobila.

Lajnis super že je vše OK. Holčičky přece bývají menší, ne?

Katuš za Artíka jsem moc ráda. Jestli mě něco spolehlivě dokáže emočně rozhodit, tak když trpí zvířata:'( . A pořád na ten Animal planet budu hledět:D . Ale tam je většinou zachrání, tak je to dobré. A ta váha mě už brzo trápit přestane, protože na ni přes břicho vůbec nevidím:D ! Tak si mě budou vážit jen v ambulanci a tam si zacpu uši<:o) . A k těm chlapům a reakcím na strie8o| – to jsou hovada, normální hovada. Ale já už si tak nějak zvykla. Tohle je opravdu jen a jen na nás, abysme to zvládly. Ale nám ten chlap za to musí stát, že? Pak to zvládáme líp. A on pak přijde s takovým nesmyslem:@ .

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist