RE: těhulky halooo

10.11.2010 (20:25) #849414 r RadkaRegistrovaný uživatel Holky pozor s tou Anglií, nemůžete podle jedné zkušenosti takhle soudit. Já tam mám hodně kamarádek a s péčí jsou naopak velmi spokojené. Zrovna Anglie si nemyslím že je nějak zaostalá ve zdravotnictví. Ivi tak to asi fakt přijde na kafčo:D . Jsem zvědavá co nám nakonec napíšeš, s […]

#849414
r Radka
Registrovaný uživatel

Holky pozor s tou Anglií, nemůžete podle jedné zkušenosti takhle soudit. Já tam mám hodně kamarádek a s péčí jsou naopak velmi spokojené. Zrovna Anglie si nemyslím že je nějak zaostalá ve zdravotnictví.

Ivi tak to asi fakt přijde na kafčo:D . Jsem zvědavá co nám nakonec napíšeš, s čím za tebou přijde. A hezky si výletujete s tatínkem:) . Doma už určitě zase vyluxované, tak je nuda a chodíte ven, co:D 🙂 ? A co Sunny? Už to zvládá dobře? Jak bere Šimonka teď?

Lily, už ty knížky povyhazuj, žádného císaře mi nezáviď, právě naopak si užívej toho že můžeš rodit přirozeně. Trdélko jedno naše:D !

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist