RE: těhulky halooo

11.11.2010 (14:03) #849433 r RadkaRegistrovaný uživatel Anette já myslím, že jsem tě dokonale pochopila:D . Nedají se zážitky srovnávat, každý člověk má ty své. někdo plače týden nad bebinkem na palečku, druhý řeší úplně jiné komplikace a fňukat ho neuvidíš. Naše sousedka, co je po císaři čtvrtý měsíc, běhala hned druhý den. Celá rodina to […]

#849433
r Radka
Registrovaný uživatel

Anette já myslím, že jsem tě dokonale pochopila:D . Nedají se zážitky srovnávat, každý člověk má ty své. někdo plače týden nad bebinkem na palečku, druhý řeší úplně jiné komplikace a fňukat ho neuvidíš. Naše sousedka, co je po císaři čtvrtý měsíc, běhala hned druhý den. Celá rodina to nechápala:D , a ona nechápala co nechápou:D .

Lily lily:@ ! A pořád bude divočit. Že vždycky zalehneme až se něco ozve, co? To je hrozný s nama, ale jsem to samé, takže co ti vyčítám:) .

Katuš jinak ty kámošky si moc užij, a vůbec celý ten víkend si udělej hezky sobecky sama pro sebe a jen a jen pro sebe:D . To já si vždycky užívám:) . Zaklapnou se dveře a mejdan začíná:D <:o) !

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist