RE: těhulky halooo

2.12.2010 (15:44) #850652 j JíťaRegistrovaný uživatel Radushko super myslela jsem na tebe, Bruno a Walter jsou šikovní moc. To budou tvoje zlatíčka. Opatruj se ať to všechno zvládneš, a každý den navíc je super, to si kluci hezky přibírají. Holky u nás se ve Zlíně platí tohle •Porod v nadstandardním boxu: 1570 Kč (nadstandard je […]

#850652
j Jíťa
Registrovaný uživatel

Radushko super myslela jsem na tebe, Bruno a Walter jsou šikovní moc. To budou tvoje zlatíčka. Opatruj se ať to všechno zvládneš, a každý den navíc je super, to si kluci hezky přibírají.

Holky u nás se ve Zlíně platí tohle •Porod v nadstandardním boxu: 1570 Kč (nadstandard je jediný který má vlastní záchod, a sprchu, jinak musí rodička i doprovod chodit na jeden záchod na chodbě..) •Pobyt na nadstandardním pokoji šestinedělí: 545 Kč / den •tatínek 500 Kč ale žádný oblek nedostal..

Bavila jsem se teď s jednou maminkou po císaři a měla narkózu celkovku, tatínek čekal na chodbě hned u sálu a malého mu donesli hned jak ho vytáhli, ještě neumytého jen zabaleného do nahřáté plínky a pak šel asistovat ke koupání a měření. Takže byl s ním vlastně hned, to je podle mě moc fajn. Já sama se císaře bojím moc, ale hlavně proto že mám strach z narkózy a infuzí. Kdyby byl ale potřeba tak stejně nenadělám nic. Doktoři ví co dělají.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist