RE: těhulky halooo

14.11.2010 (17:50) #849512 AnonymHost Lily, mně bylo poprvé zle asi do 16. tt, tak doufám, že teď to nebude dýl, Ivka myslím psala, že jí bylo zle až do 20 tt :S Nějak to teď snáším hůř, i když manžel tvrdí, že s malou to bylo stejné. Poprvé jsem byla naprosto nadšená, že nám to […]

#849512
Anonym
Host

Lily, mně bylo poprvé zle asi do 16. tt, tak doufám, že teď to nebude dýl, Ivka myslím psala, že jí bylo zle až do 20 tt :S Nějak to teď snáším hůř, i když manžel tvrdí, že s malou to bylo stejné. Poprvé jsem byla naprosto nadšená, že nám to vůbec vyšlo a nic nebyl problém. Já i zvracela s radostí 😀 Teď frfňám a jsem nevděčná, tak doufám, že se mi to nevymstí na ultrazvuku za 10 dní :$ Měla bych být ráda, že můžu být vůbec těhotná.

Radushko, po císaři se moc nekrvácí, oni Ti dělohu vyberou ručně, tak si vložek nekupuj moc. Já kupovala nějaké Senta, nebo tak nějak, byla to buničina v takové síťce, nemělo to fólii, ale očistky mi šly hlavně v nemocnici, tam měli tyhle vložky volně k dispozici a doma jsem je nosila jen pár dní, pak jsem nosila normální tenké Always, protože jsem už skoro nekrvácela. Ty jednorázové kalhotky jsou nejlepší od Chicca, ale mají dva druhy, tak pozor! Po císaři jsou dobré ty síťované, je to jako síťka a má v sobě gumičky, že se to natáhne, jak budeš potřebovat, druhé mají z netkané textilie a ty by mohly být míň příjemné na stehy na břiše. Já měla tu síťku a budu je, když to klapne, kupovat zase. Stačil mi jeden balík, byly tam čtvery. Fakt jsem moc nekrvácela. Nosila jsem je pak i doma, dobře v nich větrala jizva a pěkně se pak hojila, přes to jsem nosila jen šaty, aby k jizvě mohl vzduch. Ona ta jizva se nemá moc přikrývat oblečením, aby to nezačalo hnisat. Akorát oni na obou koncích té jizvy ty stehy utáhnou do takového „knoflíku“, nevím, jak to líp napsat, tak někdy mi ty kalhotky zachytly za ty knoflíky. Ale nijak to nebolelo, jen to bylo nepříjemné a než jsem šla z porodnice domů, tak mi ty knoflíky odstřihly. Dokonce jsem od nich našla krabici – jmenuje se to Chicco Mamma Donna slip monouso dopo parto Antistress a je tam v rámečku vlevo obrázek, že jsou to ty síťované (česky je tam cedulka „elastické síťované kalhotky“). Model je to k popukání, vypadá to děsně,ale je to funkční a běhat tam takhle budete všechny.
Klukům bych asi vzala bodýčko s dlouhým rukávem a dupačky, čepičku a pak je zabalte do fusaku do autosedačky, zavinovačka je, myslím, na nic. Možná jim vezmi ještě kabátek. Nebo bodýčko, zateplený overálek a ten fusak. Hlavně čepičku. Ale moc mě neber vážně, já mám malou letní, tak moc nevím, co se dává na zimu pro novorozeňata.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist