RE: těhulky halooo

15.11.2010 (13:54) #849539 k katusRegistrovaný uživatel Holky díky za rady, já si taky myslím, že se ještě otočí, má čas. Dnes jsme 31+4 tak má ještě minimálně dva týdny abych byla v klidu.Tatku u porodu chci a on ataky chce, ale jak to nakonec dopadne to tedy nevím 🙁 Taky počítám, že budu rodit v […]

#849539
k katus
Registrovaný uživatel

Holky díky za rady, já si taky myslím, že se ještě otočí, má čas. Dnes jsme 31+4 tak má ještě minimálně dva týdny abych byla v klidu.
Tatku u porodu chci a on ataky chce, ale jak to nakonec dopadne to tedy nevím 🙁 Taky počítám, že budu rodit v noci, to by šlo, ale ve všední den když je tatka učitel nemůže nechat třídu a letět do porodnice, takže uvidíme…. Ale já pevně doufám, že to klapne, nechi tam být sama. Už jsme zjištovala po sousedech kdo by mě případně odvezl do porodnice, když nebude ten můj doma a už mám tři adepty co jsou doma celý den a mají auto 🙂 A hlavně jsou ochotní. nechi si volat sanitku, protože ta mě odveze jen do nejbližší porodnice a ne do Podolí, kde mám rodit. my pražandy to máme holt těžký v tomhle.
Jo a ještě k tomu Podlí – nejbližší předporodní kurz, na který nás objednali je 8.12. a to má být zrovna ta stávka takže to možná odpadne… To je paráda. To už tam nemusím vůbec asi.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist