RE: těhulky halooo

16.11.2010 (11:33) #849612 AnonymHost ahojte holky, marci, já tu 210tku prošvihla! Jak sedim celej den u kompjůtru, tak doma už ho nechci ani vidět a mezitím mi ta stránka ufrnkla :o). Seš hodná, že si na mně pomyslila 🙂 .Gratuluju k výhře, takovejch peněz, tak vyber gabrískovi príma věcičky. Holky, sem si fčera vzala kalhoty […]

#849612
Anonym
Host

ahojte holky,
marci, já tu 210tku prošvihla! Jak sedim celej den u kompjůtru, tak doma už ho nechci ani vidět a mezitím mi ta stránka ufrnkla :o). Seš hodná, že si na mně pomyslila 🙂 .
Gratuluju k výhře, takovejch peněz, tak vyber gabrískovi príma věcičky.
Holky, sem si fčera vzala kalhoty na knoflíky, no ještě že tak, celej den sem seděla se třema rozepnutýma! Odpol mám břicháčka vdycky většího, takže na cestě z rachoty sem jela se dvě rozepnutýma (ještě ráno sem je mohla mít zapnutý, ač sem se škrtila), že sem si ani bundu sundat v mašině nemohla a pařila se v ní!!! Sem se v duchu sama sobě smála.

Teo s těma tamponama sem to měla taky – já je nenosila, pak je zkusila a udělalo se mi zle na omdlení, tak sem jej vyndala a za chvíli bylo dobře. To, že sem prodělala nějaký toxický šok, sem se dozvěděla až teďkonc díky tobě. A máte krásný krtečkův koutek.

Katuško, gratuluju k medajly. Pejsek si to určitě užívá, vid? Myslim ty závody a tak…
Lily, super, že už je ti líp.
Radushko, parádní narozky 😀 . Držim palce na čtvrtek.

Holky, sem se chtěla o víkoši nafotit no a nenašla se ani minuta příležitosti. Tak teďkonc to napravim a hodim sem břicháčka, abyste si zavzpomínaly, jak byla miminka pidi, jo?
No a my jdeme v pondělí na screening. Takže asejc budeme mít fotečku, že? Tak je sem dám potom fšecky, jo?

Zdravíme miminka, já a břicháček

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist