RE: těhulky halooo

16.11.2010 (11:35) #849614 r RadkaRegistrovaný uživatel Ahoj holky:D !Aknelka díky za vysvětlení pojmů. Já to moc nečtu, jen vždycky koukám jak klukům poměřuje hlavičky, pak bříška, pak placenty, tu stehenní kost jsem vůbec nepostřehla:D ! Požítří jdu, tak se budu víc soustředit:) . Ivi a ty jsi tu tůru zvládla v pohodě:O ?? A jak […]

#849614
r Radka
Registrovaný uživatel

Ahoj holky:D !
Aknelka díky za vysvětlení pojmů. Já to moc nečtu, jen vždycky koukám jak klukům poměřuje hlavičky, pak bříška, pak placenty, tu stehenní kost jsem vůbec nepostřehla:D ! Požítří jdu, tak se budu víc soustředit:) .

Ivi a ty jsi tu tůru zvládla v pohodě:O ?? A jak jste vyřešili to kojení:D , v autě? Nebo to šlo i jinak? Tak mě napadlo, myslíš že existuje adaptér do auta na ohřívačku lahviček:D 😀 ? A já vínko taky převážně bílé:D 🙂 . Ale červeným taky nepohrdnu:) . TO BUDE JEDNOU JÍZDA:D 😀 !!

Marci a vidíš, že to byly stejně jen dohady a nakonec je to všechno úplně jinak a délky mimča tam vůbec uvedená není:D ! Ale hlavní je si to umět vysvětlit, ne:) 😀 ?

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist