RE: těhulky halooo

22.11.2010 (14:27) #850060 r RadkaRegistrovaný uživatel Ahoj holky, hezky to tady žije:D !Já jsem byla ráno v šest na odběry, a od té doby pracuju. Návrhy se jim moc líbí, tak mám radost. Tři a půl tisícde za dva dny, to jde, ne:) ? Proto opravdu doufám, že budu schopná už za rok opět znova […]

#850060
r Radka
Registrovaný uživatel

Ahoj holky, hezky to tady žije:D !
Já jsem byla ráno v šest na odběry, a od té doby pracuju. Návrhy se jim moc líbí, tak mám radost. Tři a půl tisícde za dva dny, to jde, ne:) ? Proto opravdu doufám, že budu schopná už za rok opět znova pracovat. Snad i dřív, musíme seravdu s taťkou nějak prostřídávat a zvládat to společně. Na splátky nám nikdo čekat nebude.

Jinak jsem se teda taky změřila, přes pupík, což je u mě asi nejširší místo mám 102 cm. Jak rychle by to mělo narůstat? Váha mi celkem stojí. Nebo nestojí, ale narůstá pomalinku. Švagrovlá mi říkala že měla kilo týdně, tak to určitě nemám.

Anette, musíš na STK, tam udělat garančku, to ti jen zkontrolují auto, to je rychlovka. Vem si sebou velký techničák. Teď si nejsem úplně jistá, jestli ještě něco, já byla přepisovat auto před 1/4 rokem, ale nedokážu si to vybavit. A může to udělat kdokoli za tebe, nemusíš tam osobně. A jak budeš mít papíry z garančky, tak na úřad. A tam potřebuješ mít i pojistku už zařízenou, kupní smlouvu sebou, a vybrat si hezkou SPZ nezapomeň:) . Jinak si myslím, že ti nejspíš opravdu dělají paseku ty léky na štítnou.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist