• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (9 účastníků) se naposledy zapojil uživatel u u672c5ae8008ba a poslední změna proběhla 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    I IvčaStehlík
    Účastník

ahoj holky, jsem v 8tt a mám velké nevolnost 🙁 věčně mě pálí žáha a už je to dost obtěžující. ráda bych někam na výlet,když je hezky, ale cítím se vysíleně

S Simona132
    Účastník

čauky na žáhu je dobrý jablečný ocet 🙂 na nevolnosti ti asi neporadím, já měla nastestí klidne těhotenství

A Andy10
    Účastník

ahoj já jsem ted na kontrole dostala taletky xonvea a je po potížích 🙂 jsem překvapená jaký efekt to mělo,už jsem nevěřila ničemu

I IvčaStehlík
    Účastník

děkuji holky, akorát jsem zjistila,že xonvea je na předpis. poslala jsem manžela do lékárny a nic. zkusím poprosit doktorku o erecept, jdu tam až za dlouho a to nedám do te doby…

j jaja.jajinka
    Účastník

Minulý týden mi předepsala doktorka právě lék na nevolnost Xonvea a musím říct, že mě to zachránilo, už jsem opravdu nemohla a tohle mě konečně vrátilo zpátky do normálního života a konečně zase funguju.

s Steele Nickle
    Účastník

Ahoj! Je mi líto, že se necítíš dobře. Nevolnosti a pálení žáhy jsou během těhotenství bohužel časté. Zde je pár tipů, co můžeš zkusit:

Malé porce: Místo velkých jídel zkus jíst menší porce častěji. To může pomoci zmírnit nevolnost.

Zázvor: Zázvorový čaj nebo zázvorové bonbóny mohou být účinné při potlačení nevolnosti.

Hydratace: Dbejte na to, aby ses dobře hydratovala. Pití vody po malých dávkách může slope pomoci.

Odpočinek: Pokud se cítíš unavená, dej si čas na odpočinek. Někdy stačí krátká procházka na čerstvém vzduchu, abys se cítila lépe.

K Koprovka
    Účastník

Holky, mohla bych se zeptat za jakou dlouho Vám Xonvea zafungovala? Nevolnosti mě trápí už skoro měsíc a je to strašně nepříjemné.

e evulinka5
    Účastník

Zdravím, já jsem už po pár dnech užívání na sobě pozorovala výrazné zmírnění téhotenské nevolnosti a po 14 dnech jsem zase fungovala normálně. Takže je to celkem rychlé a teď už mám klid.

B Bognerka
    Účastník

Taky můžu lék Xonvea doporučit! Skvěle funguje a opravdu je zbytečné se trápit, když to můžete zarazit úplně bezpečně a spolehlivě 🙂

u u672c5ae8008ba
    Účastník

Hi! I understand how you feel, heartburn is really uncomfortable. You can try some light exercises to reduce stress and improve your health. Also, playing io games can bring fun and relaxation to your mind. Hope you feel better soon and enjoy your trip!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist