Čaj z čerstvé máty

Ingredience: 1–2 čerstvé lístky máty agávový sirup Popis přípravy: 1. Mátu důkladně umyjeme a vložíme do žáruvzdorné sklenice. 2. Vodu přivedeme k varu a zalijeme jí mátu. Necháme 5–6 min. louhovat. Podle potřeby osladíme sirupem. Praktická rada: Čerstvou mátu si naložíme do zásoby do agávového sirupu. Tak zůstane čerstvá 2–3 týdny. Obdobně lze použít med a levanduli, meduňku nebo […]

Ingredience:

1–2 čerstvé lístky máty
agávový sirup

Popis přípravy:

1. Mátu důkladně umyjeme a vložíme do žáruvzdorné sklenice.
2. Vodu přivedeme k varu a zalijeme jí mátu. Necháme 5–6 min. louhovat. Podle potřeby osladíme sirupem.

Praktická rada: Čerstvou mátu si naložíme do zásoby do agávového sirupu. Tak zůstane čerstvá 2–3 týdny. Obdobně lze použít med a levanduli, meduňku nebo rozmarýn.

Pozitivní účinky: Máta povzbuzuje tvorbu žluči a příznivě působí na křeče v podbřišku. Čerstvá je velmi účinná.

povzbuzující | uvolňuje křeče
cca 45 kcal
0 g bílkovin * 0 g tuku * 10 g sacharidů

Více o tématu: med

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist