Citronoví trpaslíci

Ingredience: ½ biocitronu 6 kostek cukru 250 g tvarohu trochu minerální vody 100 g smetany Popis přípravy: 1. Citron omyjeme v horké vodě. Kostky cukru drhneme na citronové kůře, až se zbarví dožluta. Z citronu vymačkáme šťávu. Šťávu smícháme s kostkami cukru a tvarohem. Tvarohový krém rozmícháme s trochou minerálky. 2. Ušleháme šlehačku a vmícháme ji do tvarohu. Praktická rada: Do […]

Ingredience:

½ biocitronu
6 kostek cukru
250 g tvarohu
trochu minerální vody
100 g smetany

Popis přípravy:

1. Citron omyjeme v horké vodě. Kostky cukru drhneme na citronové kůře, až se zbarví dožluta. Z citronu vymačkáme šťávu. Šťávu smícháme s kostkami cukru a tvarohem. Tvarohový krém rozmícháme s trochou minerálky.
2. Ušleháme šlehačku a vmícháme ji do tvarohu.

Praktická rada: Do krému vmíchejte kousky mandarinek z plechovky nebo malé kousky pomeranče, dodají další vitaminy.

Výhody: Dezert bez aromatických a konzervačních látek, který je rychle připraven a určitě se vám povede. Krásnou žlutou barvu dodá špetka šafránu.

osvěžující | rychlé
při 8 porcích 1 porce asi 80 kcal
4 g bílkovin * 6 g tuku * 4 g sacharidů

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist