Citronoví trpaslíci

Ingredience: ½ biocitronu 6 kostek cukru 250 g tvarohu trochu minerální vody 100 g smetany Popis přípravy: 1. Citron omyjeme v horké vodě. Kostky cukru drhneme na citronové kůře, až se zbarví dožluta. Z citronu vymačkáme šťávu. Šťávu smícháme s kostkami cukru a tvarohem. Tvarohový krém rozmícháme s trochou minerálky. 2. Ušleháme šlehačku a vmícháme ji do tvarohu. Praktická rada: Do […]

Ingredience:

½ biocitronu
6 kostek cukru
250 g tvarohu
trochu minerální vody
100 g smetany

Popis přípravy:

1. Citron omyjeme v horké vodě. Kostky cukru drhneme na citronové kůře, až se zbarví dožluta. Z citronu vymačkáme šťávu. Šťávu smícháme s kostkami cukru a tvarohem. Tvarohový krém rozmícháme s trochou minerálky.
2. Ušleháme šlehačku a vmícháme ji do tvarohu.

Praktická rada: Do krému vmíchejte kousky mandarinek z plechovky nebo malé kousky pomeranče, dodají další vitaminy.

Výhody: Dezert bez aromatických a konzervačních látek, který je rychle připraven a určitě se vám povede. Krásnou žlutou barvu dodá špetka šafránu.

osvěžující | rychlé
při 8 porcích 1 porce asi 80 kcal
4 g bílkovin * 6 g tuku * 4 g sacharidů

22.4.2009 5:33| autor: Z dostupných zdrojů zpracovala redakce Babywebu

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.
TOPlist