Otočený koláč

Ingredience: jablkacukrmáslolistkové těsto Popis přípravy: Na pánvičce na plotně rozehřejeme máslo a přidáme cukru podle vlastní chuti. Cukr necháme lehce zkaramelizovat a poté poskládáme po celé ploše pánvičky plátky jablek očištěných od jader a slupky. Jakmile se jablka natáhnou chutí cukru, překryjeme celou pánvičku plátem lístkového těsta rozváleného na výšku cca 3 mm. Takto připravený koláč vložíme do trouby […]

Ingredience:

jablka
cukr
máslo
listkové těsto

Popis přípravy:

Na pánvičce na plotně rozehřejeme máslo a přidáme cukru podle vlastní chuti. Cukr necháme lehce zkaramelizovat a poté poskládáme po celé ploše pánvičky plátky jablek očištěných od jader a slupky. Jakmile se jablka natáhnou chutí cukru, překryjeme celou pánvičku plátem lístkového těsta rozváleného na výšku cca 3 mm. Takto připravený koláč vložíme do trouby předem vyhřáté a pečeme dozlatova zabarveného těsta. Pánvičku vyndáme z trouby a překlopíme na talíř (stejně jako např. bábovku). Koláč poté rozkrájíme na trojhránky a pro zjemnění chuti je možné ozdobit šlehačkou.

Bio recept
Zdroj: www.jimebio.cz

Více informací: www.jimebio.cz/index.php?section=spotrebitel&page=soutez

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist